Τιμήθηκαν οι Μιχάλης Κόκκινος, Ελένη Καρύδη και Φιλήμονας Νικολάου από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Συνεδρίασε η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, την Τετάρτη, 23/1/2019, και ασχολήθηκε με τη συγκρότηση των Γραμματειών της νέας Διοίκησης. Ύστερα από εισήγηση του Προέδρου, Σάββα Χατζησάββα, ορίστηκαν οι επικεφαλής των Γραμματειών του Ε.Κ.Ρ. ως εξής:

- Γραμματεία Εργασιακών Σχέσεων, υπεύθυνος Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων – Ανέργων και Καταναλωτή: ΜΠΟΥΚΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
- Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης, Υγείας – Πρόνοιας: ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
- Γραμματεία Νέων Εργαζομένων – Παιδείας – Αθλητισμού: ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- Γραμματεία Υγιεινής και Ασφάλειας και Εθελοντισμού: ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
- Γραμματεία Γυναικών: ΓΚΟΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
- Γραμματεία Οργανωτικού και Τεχνικής Υποστήριξης του Ε.Κ.Ρ.: ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
- Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων - Πολιτισμού: ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
- Γραμματεία Ανέργων – Κοινωνικού Αποκλεισμού & Οικονομικών Μεταναστών: ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μετά τη συνεδρίαση και με την συμμετοχή συνδικαλιστικών στελεχών των σωματείων μελών του Ε.Κ. ΡΟΔΟΥ, εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ, καθώς και  εκπροσώπων των Σωματείων των ενστόλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ε.Κ. ΡΟΔΟΥ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Ρόδου Φ. Χατζηδιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζανετίδης,  ο χωρικός Αντιπε-ριφερειάρχης Χ. Κόκκινος, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι του ΕΒΕΔ, του ΤΕΕ, του Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ, κα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν τρεις συμπολίτες μας για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Ο κ. Μιχάλης Κόκκινος, τ. Γεν. Γραμματέας και ιδρυτικό στέλεχος του Ε.Κ.Ρ, η Ελένη Καρύδη, πρόεδρος της Εταιρείας Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΥΘΥΤΑ) και ο Φιλήμωνας Νικολάου, πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πατέρα Νεκτάριο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και ευλόγησε την πίτα μας.

Καλή και αγωνιστική χρονιά σε όλους!