Εγκαίνια νέου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στη Ρόδο “Χαρταετός”

Εγκαίνια νέου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στη Ρόδο “Χαρταετός”

Εγκαίνια νέου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στη Ρόδο “Χαρταετός”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1276 ΦΟΡΕΣ

Τα εγκαίνια και την κοπή της πίτας πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ΚΔΑΠ –ΜΕΑ ΡΟΔΟΥ «ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ» που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και ενήλικες με αναπηρία.

Παιδιά, γονείς, φίλοι και γνωστοί παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κέντρου, που βρίσκεται στη Γ. ΣΕΦΕΡΗ 108.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το χώρο, καθώς και να συζητήσει με τους υπευθύνους και το προσωπικό για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του κέντρου. Τον Αγιασμό και την ευλογία της πίτας τέλεσε ο Πάτερ Παΐσιος της ενορίας των Αγίων Αποστόλων.

Το ΚΔΑΠ- ΜΕΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2010 μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε .

Σκοπός αυτού είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων (γνωστικών – αισθητικοκινητικών- ψυχοκοινωνικών), η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος των παιδιών με αναπηρία, η συμμετοχή σε δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, η στήριξη και συμβουλευτική των οικογενειών.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου