Με τον Μ. Γλυνό θα είναι υποψήφιος ο Π. Κουνάκης

Υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού θα είναι ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης.

Μιλώντας στον Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ, έκανε γνωστό ότι εκτός απροόπτου τα ονόματα των υποψηφίων της παράταξης θα αρχίσουν να ανακοινώνονται  στις αρχές Φεβρουαρίου και μάλιστα το δικό του θα είναι ανάμεσα στα πρώτα.
«Ο Μανώλης Γλυνός αγαπά τα νέα παιδιά αγαπά τις νέες ιδέες είναι χαμογελαστός, είναι ένας ευγενής άνθρωπος έχει μεγάλη συμπάθεια και αγάπη και πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος για να γίνει περιφερειάρχης για την επόμενη τετραετία.

Έχει τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που μπορεί να συνεργαστεί, ακούει, δεν τα ξέρει όλα, και σίγουρα τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν έχει σκοπό ούτε να τους μειώσει ούτε να τους υποτιμήσει, αν δει κάτι θετικό θα το συνεχίσει αλλά πιστεύω ότι οι δικες του αξίες μπορούν να ανεβάσουν την περιφέρειά μας σε πολύ καλό επίπεδο» δήλωσε ο κ. Κουνάκης  προσθέτοντας τα εξής: «Και η ομάδα των ανθρώπων που θα τον στηρίξουν είναι πολύ καλή είναι εξαιρετικά άτομα και είναι πολύ τιμητικό να είμαι ένα από αυτούς.
Εκτός απροόπτου αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουμε την ανακοίνωση των ονομάτων καθώς σε πολύ μεγάλο βαθμό το ψηφοδέλτιο έχει καταρτιστεί. Θα είμαι μέσα στους πρώτους που θα ανακοινωθούν και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η… παρέα μετράει».

Παράλληλα αφού τόνισε ότι ο Μανώλης Γλυνός έχει υποστηρικτές από όλους τους πολιτικούς χώρους είπε για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου τα εξής: «Είναι σημαντικό να είσαι με ανθρώπους που μπορείς να συνεργαστείς είτε εκλεγείς είτε όχι και να έχεις και την επόμενη μέρα μία συνοχή. Υπάρχουν άτομα που έχουν και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και αρκετά νέα άτομα από όλους τους χώρους. Το ψηφοδέλτιο είναι πολυσυλλεκτικό ανεξάρτητο και πάρα πολύ δημιουργικό.
Όλοι θέλουν να συνεισφέρουν σε μία καινούρια ιδέα και να βοηθήσουν και επιτέλους βλέπω μία ομάδα που όλοι έχουν ένα ρόλο και βοηθά ο ένας τον άλλον. Το one man show δεν είναι κάτι που θα έχει η επόμενη περιφερειακή αρχή με το Μανώλη Γλυνό».