Άστραψε και βρόντηξε ο Πολυβώτης…

Άστραψε και βρόντηξε ο Πολυβώτης…

Άστραψε και βρόντηξε ο Πολυβώτης…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε 6-2 την Αδελφοσύνη στη Νίσυρο και επιβεβαίωσε τη δυναμική της έδρας του

Στην Αδελφοσύνη …ξέσπασε ο Πολυβώτης προχθές και πήρε τους τρεις βαθμούς στη Νίσυρο με νίκη 6-2, στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής για τον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Ο… χορός των γκολ ξεκίνησε στο 7’ με την κεφαλιά του Φωτεινή μέσα από την περιοχή, όμως ο Αδελφοσύνη αντέδρασε, και στο 29’ μετά από ανατροπή του Τοπάλ μέσα στην περιοχή, κέρδισε το πέναλτι με εκτελεστή τον Αποστολόπουλο για το 1-1.

Στη συνέχεια, χάρις σε δύο γκολ του Σφακιανού στο 41’ και το 44’ με ωραία πλασέ, ο Πολυβώτης πήρε διαφορά δύο τερμάτων κι έκανε πια το 4-1 αφού συμπληρώθηκαν τρία λεπτά στην επανάληψη με ψηλοκρεμαστό του Καμπάνη.

Στο 55’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε με σουτ τον δείκτη του σκορ μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς Αδελφοσύνης για μη τήρηση fair Play αφού υπήρχε τραυματίας παίκτης της στο έδαφος, ενώ ο Σφακιανός στο 67’ με ωραίο σουτ σημείωσε το 6-1. Το τελευταίο γκολ, αυτό της Αδελφοσύνης, το σημείωσε ο Αποστολόπουλος στο 75’ πλασάροντας, αφού ο Κετσές είχε απόκρουσε δευτερόλεπτα νωρίτερα κεφαλιά του.

Καλή ήταν η διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη και των βοηθών του, Στεφανάκη και Φασουλάρη.

Πολυβώτης: Κετσές, Σφακιανός, Χατζηνικολάου ΧΔ. (55’ Δερμιτζάκης), Πατρίκης (71’ Κυραδήμος), Καμπάνης (65’ Κασδαγλης), Σακελλαρίου, Χατζηνικολάου ΒΔ., Φωτεινής, Σφακιανός (81’ Γερογιάννης), Χατζηνικολάου ΒΚ., Πάπα.
Αδελφοσύνη: Καβουκλής Ε., Μπουμπουλάκης, Ζαμαντάκης, Καβουκλής Κ., Μπουλουντίδης, Αποστολόπουλος, Εμίρογλου Χ., Τσιριγώτης (87’ Εμίρογλου Ι.), Γεωργιάδης, Τοπάλ, Χατζή Ομέρ Ταμπάκ (14’ λτ. Αποστόλου).

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα