Δυναμικό ξεκίνημα επιδιώκει ο Αντώνης Καμπουράκης

Τις θέσεις και τις προτάσεις του για μία νέα Ρόδο, αναμένεται ότι θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στο Ροδίνι, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Καμπουράκης ανακοινώνοντας επισήμως την υποψηφιότητά του, θα κάνει σαφές και διακριτό το στίγμα της πρότασής του, επιδιώκοντας να συσπειρωθεί στο πλευρό του η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Ήδη η υποψηφιότητα του κ.Καμπουράκη έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική στη ροδιακή κοινωνία, γεγονός που, όπως λένε συνεργάτες του, δείχνει την ανταπόκριση που υπάρχει.
Όπως είναι γνωστό, στο πλευρό του κ. Καμπουράκη έχουν συστρατευτεί αρκετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα.

Πιθανολογείται μάλιστα, ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην εκδήλωση της Δευτέρας (στις 5 και 40 μ.μ. στο Ροδίνι) και αναμένεται ότι θα είναι ιδιαίτερα μαζική.

Στην ουσία θα αποτελέσει το ξεκίνημα της προεκλογικής δραστηριότητας του κ. Καμπουράκη, που αναμένεται να ενταθεί σε όλα τα επίπεδα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.