«Κένταγε» στη λάσπη η Ρόδος!

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος όπως φάνηκε, ήταν το μοναδικό εμπόδιο για την Ρόδο για να φτάσει σε μια ακόμα θριαμβευτική νίκη.

Οι παίκτες της όμως ήξεραν καλά τι να κάνουν στο βαρύ γήπεδο  και το έπραξαν στο ακέραιο.

Έφτασαν εύκολα στο 4-0 επί του Άρη κι από ένα σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο, έριξαν στροφές απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν απείλησε τον νεαρό γκολκίπερ της Ρόδου τον Ράτζα. 

Η Ρόδος πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Κατοχή μπάλας που κυκλοφορούσε υπομονετικά μέχρι να βρεθεί ο διάδρομος που οδηγούσε στον Καραγιαννη.Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος όμως από την μια και η αμυντική λειτουργία του Άρη από την άλλη, δεν άφησαν τους παίκτες της Ρόδου να προηγηθούν νωρίς, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει στο 30΄και το α΄μέρος να τελειώσει στο 1-0 με το γκολ του Στ. Καντιμοίρη. 

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τον Καραγιάννη τους παίκτες της Ρόδου, να λειτουργήσει αμυντικά και να προσπαθήσει στην αντεπίθεση να απειλήσει τους γηπεδούχους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα κατάφερε. 

Στο β΄μέρος το δεύτερο γρήγορο γκολ της Ρόδου «κλείδωσε» αφ’ ενός το ματς και αφ’ ετέρου έδωσε στους παίκτες της την ευκαιρία να ανοίξουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ , φτάνοντας το  στο 63΄στο 4-0 και από το 67’, έδωσαν το δικαίωμα στον Σάκη Δέδε, να χρησιμοποιήσει και τα άλλα παιδιά του πάγκου, πραγματοποιώντας στο 67΄και τις τέσσερις αλλαγές. Από κει κι ύστερα ο ρυθμός έπεσε κι απλά οι παίκτες και των δυο ομάδων άφησαν τον χρόνο να κυλήσει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παπαγιαννίδη. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 
10' Ο Καραγιάννης έπεσε στα πόδια του Γεωργίου σώζοντας την εστία του. 

30' Ο Τσουλάκος έπιασε το δυνατό σουτ, ο Καραγιάννης έχασε την μπάλα ,ο Αμανατίδης έπιασε νέο σουτ, έδιωξαν στη γραμμή οι αμυντικοί του Άρη κι ο Καντιμοίρης Στ. από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Για την φάση αυτή οι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Παπαγιαννίδη, πως έγινε φάουλ στον Καραγιάννη πριν την επίτευξη του γκολ. 

36' Ο Ρίκα εκτέλεσε φάουλ αλλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Καραγιάννης. 

41' Ο Κόστα πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια και πλάσαρε τον Καραγιάννη, αλλά ενώ η μπάλα κατευθυνόταν για τα δίχτυα, κόλλησε στη λάσπη και πρόλαβαν κι έδιωξαν οι αμυντικοί του Άρη. 

46' Ωραία προσποίηση του Κόστα στην μεγάλη περιοχή και πλασέ του ίδιου στα δίχτυα για το 2-0.

61' Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ του Γεωργίου και του Ρίκα. Ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3-0.

63' Ο Αμανατίδης ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό συρτό σουτ και σημείωσε το τελικό 4-0.

66' Το δυνατό σουτ του Τσουλάκου, έδιωξε ο Καραγιάννης.

Από τους νικητές καλύτεροι ήσαν οι Γεωργίου, Ρίκα και Στ. Καντιμοίρης. Από τον Άρη απλά ξεχώρισαν για τις προσπάθειες τους οι Δημητριάδης, Χατζηλιόντας και ο Μαγιόγλου. 

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Παπαγιαννίδη, Καλκαβούρα και Ζαχαριάδη. 

Οι ομάδες:
Ρόδος: Ράτζα, Καντιμοίρης, Καμπούρης (67΄Κεχαγιόγλου), Κρητικός, Λαζάρου, Δημητριάδης, Γεωργίου, Ρίκα (67΄Αλιμερκάϊ), Τσουλάκος, Αμανατίδης (67΄Μόσχος), Κόστα (67΄Αμπελάς). 
Άρης: Καραγιάννης, Καλοπήτας, Δανάς, Μαγιόγλου, Δημουλάς, Δημητριάδης, Παρδαλός  (82’ Σφυριαλάς), Δουκίσης, (67’ Μπαρμπαντώνης), Παπαοικονόμου (82΄Μουστάκας), Χατζηλιόντας, Θεοδωρή (67΄Γιακουμάκης).