Παγκορασίδες:  «Κλειστό "κολυμβητήριο" Κρεμαστής»

Το εξ αναβολής παιχνίδι παγκορασίδων στην Κρεμαστή, ανάμεσα στον Πήγασο και τον Κλεόβουλο, διεξήχθη κάτω από απαράδεκτες συνθήκες οι οποίες αφορούσαν στην τραγική κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου που δυστυχώς διαιωνίζεται, παρά τις υποσχέσεις που δίνονται κατά καιρούς για έργα βελτίωσης από τις αρμόδιες αρχές.

Ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, Βαγγέλης Αθανασιάδης, ο οποίος «φωνάζει» εδώ και χρόνια για τα πολλά προβλήματα του κλειστού της Κρεμαστής, φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο με το μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το σημερινό (26/1) παιχνίδι παγκορασίδων έγινε με μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού παικτριών, λόγω του βρόχινου νερού που έσταζε σε πολλά σημεία του παρκέ και με πετσέτες απλωμένες στα επικίνδυνα σημεία και οι φίλαθλοι να μην μπορούν να κάτσουν στις κερκίδες λόγω χειμάρρων.

Είναι ντροπή για τις ομάδες της Κρεμαστής και του Παραδεισίου ν’ αγωνίζονται σε ακατάλληλες συνθήκες. Ελπίζω όλοι οι φορείς να καταλάβουν επιτέλους ότι 400 αθλητές από την περιοχή που αθλούνται κι αγωνίζονται στο κλειστό της Κρεμαστής διακινδυνεύουν πλέον τη σωματική τους ακεραιότητα και κρούουν τον τελευταίο κώδωνα.

Την Τετάρτη θα συγκαλέσουμε συνάντηση των τριών συλλόγων για σοβαρές, επιτέλους, αποφάσεις. Αυτά από το δημοτικό κλειστό “κολυμβητήριο” Κρεμαστής».

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Πήγασος σημείωσε τη δεύτερη φετινή του νίκη με 97-13, με τις Κονόμι και Χατζηδάκη να σημειώνουν μαζί 58 πόντους.

Δεκάλεπτα: 23-6, 45-8(ημιχρ.), 76-8, 97-13

Διαιτητές: Ευσταθίου, Κοντάκος

Πήγασος (Αθανασιάδης): Πίρα 2, Λαού Μ., Τσέλιου 2, Δράκου 9, Κονόμι 32, Καντιδάκη 26, Πολυχρονίου 4, Αψαντενού 8, Λαού Α., Αναγνωστοπούλου 14.

Κλεόβουλος (Γκόνος): Ιακωβίδη, Αθανασάκη, Θαρρενού, Πατούνα, Γκιάτη 2, Αλεξίου 4, Κολιάη 7.

Βαθμολογία: 1) Ιάλυσος (4-0) 8β., 2) Κολοσσός (2-2) 6, 3) Πήγασος (2-2) 6, 4) Κλεόβουλος (0-4) 4.

Επόμενη αγωνιστική (5η, 9-10/2): Ιάλυσος – Πήγασος, Κλεόβουλος – Κολοσσός.