«Ο Κλεόβουλος φημίζεται για το ήθος του...»

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του Κλεόβουλου στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε ο Ορφέας, για το μεταξύ τους παιχνίδι και την επίθεση που δέχθηκαν οι παίκτες του, όπως υποστηρίζει, κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση του Κλεόβουλου:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση σε αθλητική ιστοσελίδα της ομάδας του Ορφέα για επίθεση που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές κατά τη ανάπαυλα του ημιχρόνου, σας υπενθυμίζουμε ότι εκτός του διαιτητικού τρίο και του παρατηρητή αγώνα (τα αποδυτήρια είναι δίπλα σε αυτά των ομάδων και όλοι μαζί αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο) που δεν αναφέρουν τίποτα στο φύλλο αγώνα, ήμασταν και εμείς παρόντες και το μοναδικό συμβάν που έγινε ήταν κάποιες λεκτικές διαμάχες ένθεν και ένθεν και τίποτα παραπάνω.

Όσον αφορά τη φιλοξενία που δεν είχε η ομάδα του Ορφέα, είμαστε σίγουροι ότι αυτό πηγάζει από το αποτέλεσμα του αγώνα και τίποτα περισσότερο.

Ο ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ως ομάδα και η ΛΙΝΔΟΣ, άλλα και οι ποδοσφαιριστές του φημίζονται για το αθλητικό τους ΗΘΟΣ και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».