Πανορμίτης Μπακίρης: «Δεν ενδιαφέρονται οι αρμόδιοι»

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου η κοπή βασιλόπιτας των Βετεράνων Αφάντου έλαβε χώρα στο εστιατόριο Four Seasons.
 
Στην όμορφη αυτή εκδήλωση  παρευρέθηκαν μέλη, παίκτες και φίλοι του συλλόγου. Παράλληλα πέρα από την κοπή της πίττας, συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου, με περισσότερο χρόνο να αφιερώνεται  στο ταξίδι που θα γίνει για το διεθνές τουρνουά της Πορτογαλίας.

Η αντιπροσωπεία-αποστολή που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο είναι ήδη έτοιμη και τα μέλη της αποστολής θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Ένα άλλο σοβαρό θέμα που απασχόλησε το σύλλογο, είναι η αδράνεια των αρμοδίων του τόπου, για τους βετεράνους του νησιού μας. Για ακόμα μια χρονιά οι αρχές ενδιαφέρονται μόνο για θέματα που τους απασχολούν στον πολιτικό τομέα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πανορμίτης Μπακίρης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Εγώ πρώτα σαν μέλος και μετά σαν πρόεδρος αυτού του συλλόγου, εκφράζω τη λύπη, τη στενοχώρια και την απογοήτευσή  μου, για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο των βετεράνων μας.

Με τις επαφές που έχω, αυτή η κατάσταση είναι κοινό μυστικό για όλους στο νησί μας.Υπάρχουν περίπου 10-15 σύλλογοι βετεράνων και εκατοντάδες βετεράνοι παίχτες που είναι όλοι αδρανείς...
Κανένας από τις τοπικές αρχές δεν ενδιαφέρεται για τους βετεράνους.

Ο σύλλογός μας με τις διασυνδέσεις που έχουν τα μέλη-παίκτες, κάνει ό,τι είναι δυνατόν να είναι ενεργός. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τον τόπο μας να ακουστεί και να διαφημιστεί... Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη... μακάρι να είμαστε εμείς που θα την φέρουμε...

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, ο καθένας από το πόστο του...»

Τέλος παρεμπιπτόντως, ο τυχερός της βασιλόπιτάς μας για φέτος ήταν ο Αυγερινού Νίκος.

* Με την ευκαιρία ο σύλλογος βετεράνων Αφάντου θέλει να ευχαριστήσει  τους φούρνους ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΗ για τη χορηγία της βασιλόπιτας όπως κάθε χρόνο.