Ξανά μονός ορισμός στις γυναίκες

Η προγραμματισμένη για το περασμένο Σαββατοκύριακο 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών θα διεξαχθεί ετεροχρονισμένα και μάλιστα «σπαστά» καθώς τα δύο παιχνίδια που εκκρεμούν δεν ορίστηκαν αμφότερα το προσεχές διήμερο. 

Καταρχάς, το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Διαγόρα, που αναβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή λόγω ενδεχόμενων (!) επεισοδίων μετά το ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Οικονομίδειο, είχε ανακοινωθεί ότι θα επαναοριζόταν το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, προφανώς εξαιτίας της αντίδρασης του Διαγόρα, που ζήτησε τον ορισμό της αγωνιστικής σε ημερομηνία που συμπεριλαμβάνεται στον ετήσιο προγραμματισμό της διοργανώτριας αρχής. 

Αντιθέτως, το παιχνίδι της ΕΑΚΑ με τον Κολοσσό, το οποίο δεν είχε οριστεί καθόλου το περασμένο Σ/Κ, θα πραγματοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος, την προσεχή Κυριακή, με την ΕΑΚΑ να ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, και τον Κολοσσό το πρώτο «διπλό» που θα τον κρατήσει ζωντανό για το πλασάρισμα στη δυάδα των τελικών. 
Υπενθυμίζεται ότι στον α’ γύρο, η ΕΑΚΑ είχε κερδίσει μέσα στο Βενετόκλειο με 45-39.

Το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής:
Κυριακή 3/2
Κάλυμνος (12.15’) ΕΑΚΑ – Κολοσσός
Ιάλυσος – Διαγόρας δεν ορίστηκε
Βαθμολογία: 1) Διαγόρας (4-0) 8β., 2) Ιάλυσος (3-1) 7, 3) Κολοσσός (1-3) 5, 4) ΕΑΚΑ (1-3) 5, 5) Ιπποκράτης (1-3) 5.