Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί υπάλληλοι

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί υπάλληλοι

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί υπάλληλοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 399 ΦΟΡΕΣ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Ρόδου οι οποίοι αποφάσισαν τη συνέχιση των δίωρων αποχών από τα καθήκοντά τους έως και τις 8 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου στις 25 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με αυτή, θα πραγματοποιηθούν δίωρες διακοπές εργασίας από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου 2019 των δικαστικών υπαλλήλων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων του νησιού μας και από τη μία έως τις τρεις το μεσημέρι, μέχρις ότου δοθεί λύση στα ανυπέρβλητα προβλήματα εργασίας που προκύπτουν από την υποστελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται πως η κινητοποίηση αυτή ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου με αντίστοιχη ομόφωνη απόφαση που είχε ληφθεί από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων και διήρκησε έως τις 25 Ιανουαρίου, ενώ σύμφωνα με τη νέα απόφαση που έλαβαν, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται έως και τις αρχές του επόμενου μήνα.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο