Υποψήφιος  ευρωβουλευτής θα είναι ο Γιώργος Κρεμλής

Στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, είναι πιθανόν να βρίσκεται ο συμπατριώτης μας κ. Γιώργος Κρεμλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στο πλαίσιο των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, ο κ. Κρεμλής είναι πιθανόν να είναι υποψήφιος, αφού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να εκμεταλλευτεί την μακροχρόνια πείρα του στις Βρυξέλλες.

Όπως είναι γνωστό επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Όπως έγινε γνωστό, η Νέα Δημοκρατία, σκοπεύει σύντομα να ανακοινώσει το ευρωψηφοδέλτιο της.
Ο κ. Γιώργος Κρεμλής είναι από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικά για την περιοχή της Δωδεκανήσου, τα αποτελέσματα της τυχόν υποψηφιότητας του θα είναι ιδιαιτέρως θετικά.

Ο κ. Γιώργος Κρεμλής τοποθετήθηκε ως μέλος του Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού Συμβουλευτικού Οργάνου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD, London).
Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για την Ελλάδα, καθώς η Τράπεζα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Χώρα μας, ιδιαίτερα για χρηματοδοτήσεις επενδύσεων στους τομείς της κυκλικής οικονομίας την οποία προωθεί ως «πρεσβευτής» της ο κ. Κρεμλής, Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.