Ρόδος: Για κλοπή επίπλων από ξενοδοχείο κατηγορούνται τρεις Αλβανοί

Στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου θα καθίσουν σήμερα τρεις αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενοι για κλοπή επίπλων από ξενοδοχείο στ’ Αφάντου!

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 62,59 και 26 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που έπαιρναν τα έπιπλα από το ξενοδοχείο, ενώ οι ίδιοι ισχυρίζονται πως δεν επρόκειτο για κλοπή αφού κάποιος άλλος συμπατριώτης τους τούς προέτρεψε να τα πάρουν γιατί ο ιδιοκτήτης δεν τα ήθελε!

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 6.30 προχθές το απόγευμα οπότε και οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν να βγάζουν από την μπαλκονόπορτα του ξενοδοχείου καρέκλες και τραπέζια από το εσωτερικό του κτηρίου. Αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου που μετέβησαν άμεσα στο σημείο συνέλαβαν τους αλλοδαπούς και χθες, συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους κ. Μανώλη Βλάχο, προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους και τους παρέπεμψε στο αυτόφωρο. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για σήμερα προκειμένου να προσκομίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητά τους.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι Αλβανοί ισχυρίζονται πως δεν πήγαν στο ξενοδοχείο για να κλέψουν αντικείμενα. Όπως υποστηρίζουν, συμπατριώτης τους που και ο ίδιος έχει πάρει από την ίδια επιχείρηση έπιπλα, τους είπε να πάνε να τα πάρουν διότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου θέλει να κάνει ανακαίνιση και δεν τα χρειάζεται αλλά πρόκειται να τα πετάξει!

Σημειώνεται πως οι αλλοδαποί συνελήφθησαν να μεταφέρουν από δύο καρέκλες και ένα τραπέζι.
Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου.