Γιώργος Παπαδημήτρης: «Ο Ηρακλής αξίζει να έχει συνεχή, ανοδική πορεία»

Τη συγκίνησή του μέσα από μια επιστολή γεμάτη ειλικρίνεια και αγάπη για τον Ηρακλή Μαριτσών, εκφράζει ο Γιώργος Παπαδημήτρης, πρωτεργάτης ως πρόεδρος της ανόδου στη Δ’ Εθνική το 1998, μετά και την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου το περασμένο Σάββατο, οπότε και βραβεύτηκαν όσοι συνετέλεσαν στη μεγάλη εκείνη πορεία:

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, με βαθιά συγκίνηση και με δάκρυα στα μάτια ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους, εντός κι εκτός Μαριτσών, για τους επαίνους τους και τα εγκωμιαστικά σχόλια προς το πρόσωπό μου στη μαγευτική ποδοσφαιρική βραδιά της κοπής βασιλόπιτας του Ηρακλή μας.

Αυτά αφορούσαν την προσφορά μου επί σειρά ετών στον σύλλογο και το ιστορικό επίτευγμα ή αλλιώς ποδοσφαιρικό άθλο κατάκτησης για πρώτη φορά στην ιστορία μας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου τη σεζόν 1997-98 και την άνοδο στη Δ’ Εθνική. 

Ήταν ένα όνειρο στη φαντασία μου το οποίο έγινε πραγματικότητα με τη συνετή διοίκηση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά και τη στήριξη όπως επίσης τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας εντός κι εκτός Μαριτσών. Εύχομαι ολόψυχα η ποδοσφαιρική ιστορία του Ηρακλή να έχει ανοδική και συνεχή πορεία, και πρέπει να έχει, γιατί το αξίζει.

Πάντα πρέπει να είμαστε κοντά σε κάθε διοίκηση για την επίλυση των προβλημάτων και την παροχή κάθε βοήθειας. Αυτό που μου μένει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη μου από τη μαγευτική βραδιά είναι ο αυθορμητισμός των ποδοσφαιριστών της τότε εποχής και το αγκάλιασμα για μια φωτογραφία. Τους ευχαριστώ. 

Τέλος, μετά λύπης μου πληροφορήθηκα το θάνατο του φίλου μου βετεράνου ποδοσφαιριστή και προπονητή, Γιάννη Παυλίδη, ο οποίος είχε διατελέσει και τεχνικός στον Ηρακλή. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».