Διακρίθηκαν σε διαγωνισμό μαγειρικής μαθητές του ΙΕΚ Ρόδου

Διακρίθηκαν σε διαγωνισμό μαγειρικής μαθητές του ΙΕΚ Ρόδου

Διακρίθηκαν σε διαγωνισμό μαγειρικής μαθητές του ΙΕΚ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2608 ΦΟΡΕΣ

Στην κορυφαία έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ δυναμικό παρών έδωσαν και οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού (ΘΕΡΜΑΙ):

α. Κωνσταντίνος Μπανταβάνος ως βασικός διαγωνιζόμενος και

β. Μιχαήλ Καρπάθιος ως βοηθός, οι οποίοι απέσπασαν τα ακόλουθα βραβεία:

Χάλκινο Βραβείο (Παρασκευή 01.02.19) στην κατηγορία “Παραδοσιακά ζυμαρικά με Κουνέλι” και το πιάτο:

Λουκούμι με Κουνέλι γεμιστό με βότανα και σκόρδο,

σάλτσα και άρτυμα μανιταριού,

πάστα ντομάτας και αφρός ξηρής μυζήθρας

Χρυσό Βραβείο (Σάββατο 02.02.19) στην κατηγορία “Ελληνικές τοπικές παρασκευές με Αρνί” και το πιάτο:

Ροδίτικα πουγκιά με Αρνί,

σάλτσα κόκκινου κρασιού,

χτυπητή από μυζήθρα και γιαούρτι,

ντοματίνια μπουκωτά και σαλάτα από φυλλώματα

Διαβάστε ακόμη

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου