Στο «σκοτάδι» αρκετές περιοχές της Ρόδου

Στο «σκοτάδι» αρκετές περιοχές της Ρόδου

Στο «σκοτάδι» αρκετές περιοχές της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2202 ΦΟΡΕΣ

Συνεχείς διακοπές ρεύματος καταγράφονται σήμερα στη Ρόδο, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές της Ρόδου να έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση.

Αυτή την ώρα χωρίς ρεύμα είναι σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακή» ολόκληρος ο οικισμός του Αρχαγγέλου, ενώ το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται έως και τη Λίνδο. Αντίστοιχα στη δυτική πλευρά του νησιού δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση σε περιοχές όπως η Σορωνή, η Θολός και οι Φάνες.

Παράλληλα διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας σημειώθηκαν νωρίτερα και στην πόλη της Ρόδου.

Τα παραπάνω περιστατικά δημιουργούν έντονο προβληματισμό, καθώς έρχονται να προστεθούν στις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που γίνονται στο νησί το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, πράγμα πρωτόγνωρο για τη Ρόδο εν μέσω χειμερινής περιόδου.

Πόσω μάλλον όταν πλέον λειτουργούν δύο εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, έστω και αν εκείνο στο Πρασονήσι είναι υπό δοκιμαστικό λειτουργία.

Εντούτοις θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ουδέποτε στο παρελθόν η Ρόδος, δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοιας έκτασης προβλήματα, παρά μόνο την καλοκαιρινή περίοδο όταν η ζήτηση για ηλεκτρικό ρεύμα υπερτετραπλασιάζεται λόγω του τουρισμού.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών