Καλύτερη Νεάνιδα του 2018 η Μαρία Μαγκούλια

Καλύτερη Νεάνιδα του 2018  η Μαρία Μαγκούλια

Καλύτερη Νεάνιδα του 2018 η Μαρία Μαγκούλια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Μέσω της ψηφοφορίας του ΣΕΓΑΣ, η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας από τον την Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000, πήρε τον τίτλο της κορυφαίας

Το βραβείο Κοινού πήρε η Μαρία Μαγκούλια, η αθλήτρια της σφαίρας από την Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000, με τις πολύ καλές επιδόσεις της και το 2018 σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες.

Μέσα από την ψηφοφορία των φίλων του στίβου στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ αλλά και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αναδείχθηκε η σημαντικότερη της χρονιάς που πέρασε για τις Νεάνιδες.

Η αθλήτρια από την Κάλυμνο, όπως και όλοι όσοι αναδείχθηκαν οι καλύτεροι των κατηγοριών τους, θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ μεθαύριο στο ΣΕΦ πριν την έναρξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Οι κορυφαίοι ανά κατηγορία:
Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου απέσπασαν τον τίτλο της κορυφαίας και του κορυφαίου για το 2018, σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα στη φετινή ψηφοφορία.

Η Στεφανίδη αναδείχθηκε το 2018 πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο, ενώ ήταν τρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και πρώτη στη συνολική βαθμολογία των αγώνων Diamond League. «Χρυσός» στο μήκος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος το 2018 πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής απέσπασε τον τίτλο του κορυφαίου Έφηβου στη σεζόν χάρη στο παγκόσμιο ρεκόρ Κ20, που σημείωσε στη διάρκεια της σεζόν, αλλά και της πέμπτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, ενώ στις Νεάνιδες τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε, όπως αναφέρθηκε ήδη, η Μαρία Μαγκούλια.

Η Ελίνα Τζένγκο και ο Γεράσιμος Καλογεράκης είναι τα δύο παιδιά της κατηγορίας Κ18 που κέρδισαν τον τίτλο της κορυφαίας και του κορυφαίου για το 2018.

Η αθλήτρια του ακοντισμού ήταν νικήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων με κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία Κ18, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκιορ, εκεί όπου ο Καλογεράκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών με 77,45 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”