Ιπποκράτης: Στην εθνική Εσθονίας ο Λάανε

Στις 21 και 24 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν τα τελευταία παιχνίδια της β’ φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 για τον 4ο Όμιλο στον οποίο συμμετέχει η εθνική μας ομάδα αλλά και η Εσθονία, που όμως δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στη διοργάνωση της Κίνας. 

Παρ’ όλα αυτά, θα κατεβάσει πλήρη σύνθεση στο τελευταίο «παράθυρο» με αντιπάλους τη Σερβία και τη Γεωργία. Σε αυτή τη σύνθεση, υπολογίζεται και ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ του Ιπποκράτη Kos Hotel, Ράιτ Ρίβο Λάανε. 

Με αφορμή, λοιπόν, την κλήση του 26χρονου διεθνούς στην εθνική ομάδα της χώρας του, οι Κώοι ζήτησαν τη μετάθεση του αγώνα με το Μαρούσι και φυσικά το αίτημα έγινε αποδεκτό. 

«Λόγω συμμετοχής του αθλητή Rait Riivo Laane του ΑΣΚ Ιπποκράτης με την εθνική ομάδα της Εσθονίας (άρθρο 50, παρ. 1γ κανονισμών ΕΟΚ), ο αγώνας ΓΣ Αμαρουσίου - ΑΣΚ Ιπποκράτης, για τη 19η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας, αντί της 23/2/2019, θα διεξαχθεί στις 6/3/2019 και ώρα 19.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου».

Αίτημα από τον Απόλλωνα Πάτρας
Εξάλλου, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας του Ιπποκράτη με τον Απόλλωνα Πάτρας (20η αγωνιστική) στις 2 Μαρτίου, αντί ώρας 17.00, θα ξεκινήσει στις 15.00’.