Νεαρή Ροδίτισσα "ξάφρισε" 4.500 ευρώ από πιστωτικές κάρτες γνωστών της

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει μια 23χρονη Ροδίτισσα, η οποία κατάφερε να αποσπάσει στοιχεία πιστωτικών καρτών γνωστών της, τις οποίες στη συνέχεια χρέωσε με αγορές από το διαδίκτυο και άλλες συναλλαγές.

Το σύνολο  του λογαριασμού που έφθασε στους... ανυποψίαστους οι οποίοι διέμεναν στην ανατολική πλευρά της Ρόδου, ξεπέρασε τις 4.500 ευρώ, σύμφωνα με όσα έδειξε μέχρι σήμερα η έρευνα της αστυνομίας.
Οι απάτες, σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν από την 1η Μαρτίου 2018 έως και πρόσφατα.
Στην ανακοίνωσή της σήμερα η Αστυνομία αναφέρει συγκεκριμένα για το θέμα αυτό:

"Εξιχνιάσθηκε έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου υπόθεση υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών καρτών και διάπραξης οικονομικής απάτης. Δράστιδα είναι μια 23χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία. Όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, η κατηγορούμενη απέσπασε με δόλιο τρόπο τα στοιχεία χρεωστικών καρτών τριών προσώπων και στη συνέχεια προέβη επανειλημμένα σε διαδικτυακές   απατηλές αγορές προϊόντων-υπηρεσιών και τμηματικές αναλήψεις χρημάτων μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής πληρωμών εξαπατώντας ιδιοκτήτρια επιχείρησης. Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί -7- περιπτώσεις απάτης και υπολογίζεται ότι η δράστιδα αποκόμισε όφελος πάνω από -4.500- ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί πλήρως το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας."