Γρηγόρης Σαρρής: «Κάναμε τη χειρότερη εμφάνισή μας…»

Τη χειρότερη ίσως εμφάνισή της στη φετινή περίοδο, πραγματοποίησε το προηγούμενο Σάββατο η ομάδα του Ορφέα.

Σ’ έναν αγώνα όπου θα έπρεπε οι παίκτες του να προσπαθήσουν περισσότερο από άλλες φορές, προκειμένου να αυξήοσυν τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία, παρουσιάστηκαν πολύ κακοί και χωρίς καν να δείξουν στο γήπεδο, πως «καίγονταν» για τη νίκη.

Ηττήθηκαν με κατεβασμένα τα χέρια, κάτι που το παραδέχτηκε και ο προπονητής τους, Γρηγόρης Σαρρής.
«Παίξαμε το χειρότερό μας παιχνίδι. Η απόδοσή μας ήταν τόσο κακή, που σε καμία περίπτωση δε δικαιολογήσαμε την ανάγκη μας για βαθμούς.

Ελπίζω να μην επαναληφθεί αυτό και να επιστρέψουμε σε εμφανίσεις προηγούμενων αγώνων. Μπορεί η θέση μας να είναι δύσκολη και ο στόχος για παραμονή να φαντάζει όλο και πιο απόμακρος, όμως δε θα σταματήσουμε να «μαχόμαστε» για τη νίκη σε κάθε μας παιχνίδι. Το ματς με τον ΑΕΡΑ ανήκει στο παρελθόν.

Τώρα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε και θα το παλέψουμε».

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα στον Αρχάγγελο που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

Ο τεχνικός του Ορφέα στα ματς αυτό δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μαγιόγλου (κάταγμα στο χέρι), τον τιμωρημένο του τερματοφύλακα (κόκκινη με ΑΕΡΑ) Μπιλιά και τον Αυγουστάκη που έχει κοινωνικές υποχρεώσεις.