Σε εκθέσεις σε Μιλάνο και Τελ Αβίβ τα νησιά μας

Ξεκινά σήμερα στο Μιλάνο η τουριστική έκθεση ΒΙΤ στην οποία η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου και τα νησιά θα έχουν παρουσία, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος προβολής και διαφήμισης για τη νέα χρονιά. 

Η έκθεση θα διαρκέσει δύο μέρες και θα κλείσει στις 12 του μήνα, μέρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ στο Τελ Αβίβ, όπου επίσης θα υπάρχει παρουσία της περιφέρειας και μάλιστα θα παραστεί και αντιπροσωπεία από το σωματείο εστιατόρων της Ρόδου, το οποίο θα διοργανώσει και μουσική βραδιά σε νυχτερινό κέντρο για τους Ισραηλινούς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη κατά σειρά έκθεση ήταν αυτή της Στοκχόλμης η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Σουηδία το διάστημα από 16 έως 18 Φεβρουαρίου, όμως οι διοργανωτές της αποφάσισαν να την ακυρώσουν και έτσι η περιφέρειά μας όπως και άλλες περιοχές δεν θα έχει τη δυνατότητα να προβληθεί στη σκανδιναβική αγορά. 

Με στόχο πάντα την ενίσχυση της θέσης του Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική βιομηχανία, την καθιέρωση ενός διακριτού, ελκυστικού, αυθεντικού τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε προορισμού ξεχωριστά, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα τουριστικά «ραντεβού» με όρους πρωταθλητισμού. 

Στα περίπτερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου φιλοξενούνται δωρεάν οι νησιωτικοί δήμοι. Καλούνται παράλληλα οι  επιχειρηματίες του τουρισμού να πλαισιώσουν τα περίπτερα και να κάνουν εκεί τις επαγγελματικές τους  επαφές, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση. 

Ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις και σε roadshows/workshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά το έτος 2019, έχει για το υπόλοιπο διάστημα ως εξής:

ΧΩΡΑ

ΠΟΛΗ

ΕΚΘΕΣΗ

ΙΤΑΛΙΑ

ΜΙΛΑΝΟ

ΒΙΤ

ΙΣΡΑΗΛ

ΤΕΛ ΑΒΙΒ

ΙΜΤΜ

ΣΕΡΒΙΑ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΙFT

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΙΤΒ 2019

ΡΩΣΙΑ

ΜΟΣΧΑ

ΜΙΤΤ 2019

ΓΑΛΛΙΑ

ΠΑΡΙΣΙ

SALON MONDIAL DU TOURISME

ΗΠΑ

ΜΑΪΑΜΙ

SEATRADE CRUISE GLOBAL

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ

ARABIAN TRAVEL MARKET

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

ILTM LATIN AMERICA

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ

GREEK TRAVEL SHOW

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

TOUR NATUR

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΛΟΝΔΙΝΟ

WTM 2019

ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

PHILOXENIA

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ

ERGO MARATHON EXPO

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ

ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO

ΠΟΛΩΝΙΑ

ΒΑΡΣΟΒΙΑ

GRECKA PANORAMA