Ξανά υποψήφιοι θα είναι οι Γ. Πόκκιας και Β. Ψυλλάκης

Ξανά υποψήφιοι θα είναι οι Γ. Πόκκιας και Β. Ψυλλάκης

Ξανά υποψήφιοι θα είναι οι Γ. Πόκκιας και Β. Ψυλλάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1596 ΦΟΡΕΣ

Με την παράταξη του δημάρχου Ρόδου Φ. Χατζηδιάκου

Υποψήφιοι με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι εκ νέου στις δημοτικές εκλογές οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πόκκιας και Βασίλης Ψυλλάκης, όπως έκαναν γνωστό με δηλώσεις τους στον Ρ/Σ “ΠΑΛΜΟΣ”.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πόκκιας υπογράμμισε ότι ο απολογισμός της δημοτικής αρχής είναι θετικός παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα και πρόσθεσε ότι μία θητεία ποτέ δεν αρκεί
«Εγώ προσωπικά δεν έχω μπει ακόμα στην προεκλογική περίοδο γιατί οι εποχές δεν είναι για μακριές προεκλογικές περιόδους. Δυστυχώς κάποιοι ξεκίνησαν πολύ νωρίς αυτό το προεκλογικό γαϊτανάκι, εμείς ολοκληρώνουμε μία θητεία που έχει συγκεκριμένους στόχους και κάνουμε αποτίμηση τι πετύχαμε.
Θεωρώ ότι η δουλειά που έχει γίνει μου δίνει το δικαίωμα (γιατί διαφορετικά δε θα τολμούσα) να απευθυνθώ στους πολίτες και να ζητήσω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να ολοκληρωθεί. Άλλωστε μία θητεία ποτέ δεν επαρκεί.

Με αυτά τα εχέγγυα και τα σχέδιά μας πιστεύω ότι θα ζητήσουμε τη στήριξη των πολιτών. Αυτοί αποφασίζουν, αν θέλουν με εντολή τους να συνεχίσουμε θα το κάνουμε, με την ίδια όρεξη και περισσότερη πείρα και ζητάμε συγγνώμη για τα λάθη, αλλά το λέω με καθαρή συνείδηση ότι το ισοζύγιο της δημοτικής αρχής είναι θετικό υπό τις δυσκολίες και ο σχεδιασμός για το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερος» είπε.

Ο Βασίλης Ψυλλάκης
Από την πλευρά του ο Βασίλης Ψυλλάκης που επίσης δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου, υπογράμμισε ότι για τον ίδιο προτεραιότητα έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις .
«Εγώ τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις τις βάζω πάνω από την πολιτική. Είμαστε περαστικοί, και στόχος όλων μας είναι το κοινό καλό και το καλό του νησιού μας. Δεν πρέπει να βάζουμε την πολιτική πάνω από τις ανθρώπινες σχέσεις γιατί είμαστε μικρός τόπος και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας» είπε συγκεκριμένα ενώ έκανε γνωστό ότι του έγιναν προτάσεις και από άλλους υποψήφιους τις οποίες όμως δεν αποδέχτηκε.

«Μου έχουν γίνει προτάσεις και από αλλού, αλλά αν αποφάσιζα κάτι διαφορετικό, θα ήταν να… πήγαινα σπίτι μου. Δε θα μπορούσα να πήγαινα απέναντι στο Φώτη Χατζηδιάκο, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Νομίζω ότι είναι ηθικά σωστό να τον στηρίξω.

Οχτώ χρόνια με αβεβαιότητα με capital controls, με μειωμένους ΚΑΠ, με κατάργηση του ΔΗΦΟΔΩ, του φόρου παρεπιδημούντων, περάσαμε δύσκολα και τα τέσσερα χρόνια επί Κουσουρνά και τα υπόλοιπα με το Φ. Χατζηδιάκο.

Έχουν γίνει παρ’ όλα αυτά πολλά. Ο δήμος έχει σταθεί στα πόδια του. Παρουσιάζει μέχρι και πλεονάσματα εκτελεί έργα από ίδιους πόρους, και έχει μπει σε έναν δρόμο όπου όλα αυτά θα αναδειχτούν. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν ακόμα, και δεν μπορούν να βγαίνουν κάποιοι και να τα ισοπεδώνουν όλα. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνουν αντιπολίτευση, όμως αυτά έχουν γίνει και ο κόσμος τα βλέπει...» κατέληξε ο κ. Ψυλλάκης.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών