Δυναμικό ξεκίνημα του Αγήνορα φέτος

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του Αγήνορα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο, 2-3 Φεβρουαρίου στη Λάρισα. Η αποστολή αποτελούνταν από τέσσερις αθλητές/αθλήτριες στις εξής κατηγορίες:

Παίδες Α’: Ανδρουλάκης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ στα -66 Kgr
Κορασίδες Β’:  Καρανικόλα Χαριτωμένη του Ευστράτιου στα -28 Kgr
Παίδες Β’:  Μαυρουδάκης Νικόλαος του Βασιλείου στα -38 Kgr
Νεανίδες:  Ρέγκλη Μαρία του Νικολάου στα 70 Kgr.

Συνοδοί ήταν ο προπονητής, Μιχαήλ Κοντός, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και βοηθός η Μαρία  Ιακωβίδου, επίσης Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

Την αυλαία των αγώνων της 1ης μέρας άνοιξαν οι Έφηβοι  και οι Νεανίδες. Σε ό, τι αφορά το ροδίτικο σύλλογο, στις Νεανίδες και συγκεκριμένα στα 70 Kg, η Μαρία Ρέγκλη κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Η κατηγορία της αποτελούνταν από επτά αθλήτριες και έπαιξαν με το σύστημα του διπλού Repechage. Η Μαρία Ρέγκλη έχασε τον πρώτο αγώνα από την αθλήτρια του ΟΦΤ Μαγνησίας με vazzari και  στη συνέχεια κέρδισε την αθλήτρια του ΕΟΣ Αχαρνών με ippon. Προχωρώντας στον τρίτο αγώνα, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο από την αθλήτρια του ΑΠΣ Φλόγα Ρόδου με ippon.

Στους Παίδες Β’ ο Νικόλαος  Μαυρουδάκης  αγωνίστηκε σε κατηγορία 24 αθλητών με το σύστημα του διπλού Repechage.  Στον πρώτο αγώνα έδωσε τον καλύτερο του εαυτό αντιμετωπίζοντας τον αθλητή της Αρένα Αλεξάνδρου, αλλά αποκλείστηκε με vazzari. Η δυναμικότητα των δύο αθλητών μάλιστα δυσκόλεψε διαιτητές και Γραμματεία να δώσουν το αποτέλεσμα. Ακολούθησαν οι Κορασίδες Β’, με τη Χαριτωμένη Καρανικόλα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα -28 Kg με το σύστημα Round Robin System. Κερδίζοντας τους δύο από τους τρείς αγώνες με ippon ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τη δεύτερη μέρα, στους Παίδες Α’ αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Ανδρουλάκης στα -66 Kg με το σύστημα του διπλού Repechage σε κατηγορία 20 αθλητών. Έπαιξε τρεις αγώνες δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.

Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές/αθλήτριες του και τους εύχεται πάντα επιτυχίες. Ευχαριστεί τους γονείς που συνόδευσαν και υποστήριξαν την αποστολή και συγχαίρει τον προπονητή του κ. Μιχάλη Κοντό που εκτός από την διδασκαλία του αθλήματος του Τζούντο, καλλιεργεί στα παιδιά τις αρετές του «ευ αγωνίζεσθε», ήθος, σεμνότητα και την  ευγενή άμιλλα.

Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε η Μαρία Ρέγκλη (δεύτερη από δεξιά) στις Νεανίδες.
Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε η Μαρία Ρέγκλη (δεύτερη από δεξιά) στις Νεανίδες.