Συναυλία με τίτλο "όταν χορεύει η μουσική"

Συναυλία με τίτλο "όταν χορεύει η μουσική"

Συναυλία με τίτλο "όταν χορεύει η μουσική"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Αυτός είναι ο τίτλος της συναυλίας που οργανώνει ο σύλλογος Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 8.30μμ., στο Δημοτικό Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο.

Στη συναυλία, που θα διευθύνει ο Γιώργος Σακελλαρίδης, θα λάβουν μέρος, η Χορωδία και Ορχήστρα «ανοιχτή ανθρώπινη αγκαλιά» του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., παιδιά από το οργανικό σύνολο «ΩΡΙΩΝ» Παραδεισίου και οι φίλοι μουσικοί, Κυριάκος Κωνσταντάκης, Γιάννης Κατσιμπράκης, Δημήτρης Ιωσήφ, Νεκτάριος Κωνσταντάκης, Θεοδόσης Διακουράκης και η Κλεοπάτρα Τερλόγκου.

Ο τίτλος ΟΤΑΝ «ΧΟΡΕΥΕΙ» Η ΜΟΥΣΙΚΗ, είναι απολύτως αντιπροσωπευτικός, καθώς όλα τα τραγούδια και τα ορχηστρικά της συναυλίας, «κλείνουν» μέσα τους ένα διαφορετικό χορό!

Ο σύλλογος Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. ευχαριστεί τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου, το τυπογραφείο του Νίκου Χατζηκαλημέρη για την προβολή της συναυλίας καθώς και τους φίλους μουσικούς οι οποίοι συμμετέχουν πάντα με αγάπη και ανιδιοτέλεια.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας