Την Κυριακή οριστικά η Χειμερινή Συνάντηση

Την ερχόμενη Κυριακή στις 9.30 θα γίνει στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» ο αγώνας ενταγμένος στο πρόγραμμα της 8ης Χειμερινής Συνάντησης Κλασικού Αθλητισμού από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και την ΕΑΣ Δωδεκανήσου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση του στίβου ήταν να γίνει στις 26 Ιανουαρίου, όμως αναβλήθηκε εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών εκείνη την ημέρα. Στο στάδιο του Αγίου Σουλά θα γίνουν αγωνίσματα γι’ Άνδρες-Γυναίκες αλλά και αναπτυξιακά αθλητών-αθλητριών Κ14 με ελεύθερη συμμετοχή.

Οι ηλικίες συμμετοχής
Παμπαίδες-Παγκορασίδες Β’: 2006-2007
Παμπαίδες-Παγκορασίδες Α’: 2004-2005
Παίδες-Κορασίδες: 2002-2003
Άνδρες-Γυναίκες: >2001

Δικαίωμα συμμετοχής
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε όσα αγωνίσματα επιθυμούν, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν και με βάση τη Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ.

Ειδικά για την κατηγορία ΠΠΒ'-ΠΚΒ', κάθε σωματείο δύναται να μετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-τρια (ΠΠΒ'-ΠΚΒ') έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 5x60μ του σωματείου του. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια της κατηγορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους για όλες τις κατηγορίες, στο email του σωματείου “AΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ” ages2009kameiros@gmail.com έως τέσσερις (4) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων δηλ. Τετάρτη 13/2/2019, (εκτός της κατηγορίας ΠΠΒ΄- ΠΚΒ΄, η οποία και θα υποβάλλεται στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στο segasdod@gmail.com και στο technicaldirector.segasdod@gmail.com). Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών καθώς και την κάρτα υγείας αθλητή, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).

Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για τη σειρά ή τον διάδρομο που αγωνίζονται οι αθλητές/τριες που συμμετέχουν καθώς και για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

Χώρος προθέρμανσης
Λόγω έλλειψης χώρου προθερμάνσεως για τους αθλητές των αγώνων, θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, το πέταλο του αγωνιστικού χώρου στην πλευρά του τερματισμού. Οι αθλητές θα εισέρχονται στον κυρίως αγωνιστικό χώρο, 20 λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα του αγωνίσματος, αφού τους παραλάβει από τον συγκεκριμένο χώρο ο έφορος των αγώνων. Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.

Έπαθλα
Στους τρεις πρώτους νικητές-αθλήτριες των αγωνισμάτων και με βάση την αγωνιστική τους κατηγορία, θα απονέμονται μετάλλια (χρυσό- αργυρό- χάλκινο) καθώς και διπλώματα. Οι απονομές θα διεξάγονται μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος.