Στη Ρόδο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και στην Κω ο Μάκης Βορίδης

Οι πρώην υπουργοί Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Μάκης Βορίδης, πρόκειται να επισκεφτούν τα Δωδεκάνησα τις ερχόμενες μέρες για να παραστούν σε κομματικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας. 

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος είναι τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. και βουλευτής της Ν.Δ. στην Β’ Αθηνών, θα παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, που θα γίνει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχέιο Mediterranean.
Όπως επίσης ανακοινώθηκε, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου θα κόψει την πίτα της η Τοπική Οργάνωση Κω της Ν.Δ. στο ξενοδοχείο Blue Lagoon City Hotel, στις 6.30 μ.μ.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΝΟΔΕ
Με αφορμή ανακοίνωση του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, η ΝΟΔΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
«Με έκπληξη διαβάσαμε σε πρόσφατο δελτίο τύπου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου με τίτλο «Όλους τους υποψήφιους βουλευτές Δωδεκανήσου θα συναντήσει ο Σύλλογος Δωδεκανήσου», να αναγράφεται ότι έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα. 
Θα θέλαμε να  διευκρινίσουμε πως επίσημη  ανακοίνωση ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Δωδεκάνησα δεν έχει υπάρξει μέχρι αυτή τη στιγμή. 
Η όποια ανακοίνωση για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει επίσημα, από τα αρμόδια όργανα του κόμματος μας και μόνο».