«Λαβωμένη» η Αδελφοσύνη την Κυριακή

«Λαβωμένη» η Αδελφοσύνη την Κυριακή

«Λαβωμένη» η Αδελφοσύνη την Κυριακή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 317 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς τους Ζαμαντάκη, Τοπάλ και Γουλίτσα θα παραταχθεί η ομάδα της πόλης στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Έμπωνα

Δεν βγήκε σε καλό τελικά το φιλικό της Αδελφοσύνης στους Αγίους Αποστόλους το περασμένο Σάββατο με την Ασπίδα Σαλάκου, όταν και θέλησε να εκμεταλλευτεί έτσι τη διακοπή στη Β’ Κατηγορία.

Σε μια από τις φάσεις διεκδίκησης της μπάλας στον αγώνα αυτόν, ο Σουλεϊμάν Ζαμαντάκης, βασικό δεξί μπακ, που δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής φέτος, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να σχιστεί το φρύδι του και να χρειαστούν δώδεκα ράμματα για να κλείσει η πληγή.

Αυτό σημαίνει πως χάνει τον κυριακάτικο αγώνα με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Έμπωνα εντός έδρας, όπως και ο Σουλεϊμάν Τοπάλ με ρωγμώδες κάταγμα στον αστράγαλο, ο οποίος έγινε μάλιστα αλλαγή στο προηγούμενο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Ακουσίλαο.

Ο Κώστας Γουλίτσας για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται εκτός Ρόδου, οπότε δεν υπολογίζεται, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Πλαγγέντης εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Στα συν είναι σίγουρα η επιστροφή, μετά τον τραυματισμό, του Θάνου Λιούρα σε μια αναμέτρηση σημαντική για λόγους γοήτρου περισσότερο και επιβεβαίωσης μιας αξιόλογης παρουσίας φέτος από την ομάδα της πόλης.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων