Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 5 κοινότητες της Ρόδου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 5 κοινότητες της Ρόδου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 5 κοινότητες της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3638 ΦΟΡΕΣ

Λόγω των ζημιών από την κακοκαιρία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν πέντε κοινότητες της Ρόδου με χθεσινή απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Πρόκειται για τις κοινότητες στις οποίες είχαν προκληθεί ζημιές λόγω των θυελλωδών ανέμων και των βροχοπτώσεων στις 5 και 6 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:
«Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Κοινοτήτων Μαλώνος και Αρχαγγέλου της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, της Τοπικής Κοινότητας Πυλώνος της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων, της Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας και της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου του Δήμου Ρόδου της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι) που εκδηλώθηκαν στις 05-02-2019 και 06-02-2019 στις παραπάνω περιοχές.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για τρεις (3) μήνες, ήτοι έως και 05 Μαΐου 2019. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών