Επιστροφές αλλά και νέες απουσίες στο Φοίβο

Επιστροφές αλλά και νέες απουσίες στο Φοίβο

Επιστροφές αλλά και νέες απουσίες στο Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Γαργάλης και Τζελάι εξέτισαν τις ποινές τους και θα δώσουν το παρόν στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ιάλυσο, όμως θα είναι απόντες οι Νικήτας (κάρτες), Ορφανίδης, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή Παϊζάνου

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο Φοίβο μετά τον αγώνα της Δευτέρας, όπου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, η ομάδα της Κρεμαστής, παρά τις πολλές απουσίες, κατάφερε να σταθεί όρθια (0-0) στο Αίγιο, απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Τώρα ακολουθεί ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ιάλυσο, ο οποίος θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το +6 από τον δεύτερο Διαγόρα.

Το ματς αυτό θα γίνει αύριο στις 3μ.μ. στο γήπεδο Κρεμαστής και ο Φοίβος θέλει μόνο νίκη για να ξαναμπεί στο «παιχνίδι» της παραμονής. Σίγουρα όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα προς το τέλος του, η θέση των «κυναοκίτρινων» δυσχεραίνει, αφού απομένουν 8 αγώνες μέχρι την ολοκλήρωσή του. Ο Φοίβος βρίσκεται στην προτελαυταία θέση, με 12 βαθμούς κι απέχει 5 από τη γραμμή σωτηρίας.

Για να ξαναμπεί στο «κόλπο» της παραμονής, θα πρέπει αύριο τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Σίγουρα το έργο των παικτών του Σάββα Ορφανίδη θα είναι δύσκολο, αν βέβαια ληφθούν υπόψιν και οι απουσίες παικτών από κάρτες και τραυματισμούς.

Από το αυριανό ντέρμπι θα λείψει ο Στέφανος Νικήτας που συμπλήρωσε εφτά κίτρινες, ο Άλμπαν Τερζίου που παραμένει τραυματίας, ο Καραγεωργίου που βρίσκεται εκτός Ρόδου και μάλλον ο Νίκος Ορφανίδης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα. Κάποιες ελπίδες να επιστρέψει, έχει ο Τόλης Παϊζάνος που θα φανεί σήμερα κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Επίσης ξεχρέωσαν τις ποινές τους (1 αγωνιστική) κι επιστρέφουν οι Γαργάλης και Τζελάι, καθώς και ο Λαός που δεν ταξίδεψε στο Αίγιο αφού υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!