Πλήθος κόσμου στη σημερινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα λίγο μετά τις 7 το βράδυ η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στο ξενοδοχείο Mediterranean στην πόλη της Ρόδου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  πολλά στελέχη του κόμματος, δίνοντας σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα για τις εκλογικές μάχες που θα ακολουθήσουν.

Καλεσμένος ήταν ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου και βουλευτής της Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ παρέστησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μ. Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές Β. Υψηλάντης, Μ. Ιατρίδη, Γ. Παππάς, Β. Χρύσης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος, οι αντιπεριφερειάρχες Γ. Φλεβάρης και Φ. Ζαννετίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κ. Β. Μανδρακός, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντ. Καμπουράκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντ. Γιαννικουρής, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, αρκετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετός κόσμος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τον λόγο πήραν τόσο ο πρώην υπουργός όσο και βουλευτές και πρώην βουλευτές του κόμματος, πολιτευτές κ.α.