Κυρίαρχος ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου και το 2018

Κυρίαρχος ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου και το 2018

Κυρίαρχος ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου και το 2018

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Οκτώ σκάφη του ιστιοπλοϊκού συλλόγου του νησιού μας βρέθηκαν στις δέκα πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους, σύμφωνα με τα στατιστικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας, δίνοντάς του τη 2η θέση πανελλαδικά

Η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργάνωσε το Σάββατο 9 Φεβρουάριου, την Απονομή της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης (Ranking List) για το 2018 όλων των περιοχών της Ελλάδος.

Η τελετή φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου παρευρέθησαν πολλοί ιστιοπλόοι από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές των κατατάξεων ανά κατηγορία.

Στα επίσημα στατιστικά που εξέδωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία – Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας, ο ΑΣΙΑΘΡ κατέλαβε τη 2η θέση πανελληνίως στην αγωνιστική δραστηριότητα μεταξύ 60 ιστιοπλοϊκών συλλόγων.

Επίσης, για μια ακόμα χρονιά, σκάφη της δύναμης του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου, κράτησαν την παράδοση των τελευταίων ετών και κατέκτησαν πρωτιές αλλά και υψηλές θέσεις.

Τα σκάφη συμμετείχαν στην περιοχή των Νήσων Αιγαίου (μαζί με τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους Μυτιλήνης, Χίου, Σάμου, Σύρου Τήνου), στην κατηγορία ORC και επιβεβαίωσαν το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των κυβερνητών αλλά και των πληρωμάτων.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση, από τον ΑΣΙΑΘΡ βραβεύτηκαν τα σκάφη DAS BOOT με κυβερνήτη τους Δημήτρη και Σταμάτη Σταματά (1η θέση), ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ με κυβερνήτη τον Νίκο Κουμνάκη (2η θέση) και ESTELLA με κυβερνήτη τον Σωτήρη Κατσαρά (3η θέση).

Επισημαίνεται ότι και στις επόμενες θέσεις της κατάταξης, σκάφη της δύναμης του ΑΣΙΑΘΡ ακολούθησαν αποδεικνύοντας την κυριαρχία του Συλλόγου στην περιοχή των Νησιών Αιγαίου.
Συνολικά οκτώ σκάφη του ΑΣΙΑΘ Ρόδου βρίσκονται στις δέκα πρώτες θέσεις της κατάταξης στην κατηγορία αυτή.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!