Αναζητείται ο κάτοχος…  του μοτοποδηλάτου

Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης (Ρ.Σ.Α) έδωσε στη δημοσιότητα τον τυχερό αριθμό που προέκυψε μετά από κλήρωση  που έγινε στα γραφεία του την προηγούμενη Δευτέρα και ο οποίος κερδίζει το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε. Πρόκειται για τον αριθμό 0231 όπου θα χαρίσει στον κάτοχό του, ένα μοτοποδήλατο.

Μάλιστα καλείται αυτός που τον έχει στην κατοχή του, να επικοινωνήσει με τα μέλη του συλλόγου (Τάσος Αρνάς 6944538732, Αντώνης Λαζαράκης 6945998575, Νικόλαος Σπάρταλης 6945558407), ώστε να παραλάβει το μοτοποδήλατο Gemini Riva 50cc, που είναι προσφορά της εταιρείας MOTOMIKE και του Ρ.Σ.Α.
Στη Γ.Σ. της ΟΜΑΕ ο Ρ.Σ.Ρ.

Ο πρόεδρος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης, Τάσος Αρνάς, ο ταμίας, Αντώνης Λαζαράκης και το μέλος Νικόλαος Γιαννίκος, θα δώσουν σήμερα το “παρών” στη Γενική Συνέλευση της ΟΜΑΕ που θα γίνει στην Αθήνα στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Επίσης ο Ροδιακός Σύλλογος καλεί όλους τους αθλητές του να ενημερώσουν τα αθλητικά τους δελτία, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Συλλυπητήριο για Σαΐτη

Σε μεγάλη θλίψη έχουν περιέλθει τα μέλη του Ρ.Σ.Ρ. μετά την είδηση του θανάτου του 27χρονου αθλητή τους, Χρήστου Σαΐτη. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξεδώθη: «Σε μεγάλη θλίψη βύθισε όλους μας η είδηση του άδικου θανάτου του ενεργού αθλητή μας, Χρήστου Σαΐτη. Τα μέλη του συλλόγου και το Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια σε συγγενείς και φίλους του».