Από τα ξημερώματα για να πάρουν σειρά προτεραιότητας στο Κτηματολογικό Γραφείο Καλύμνου

Συμπληρώνονται 3 μήνες  περίπου από τότε που το Γραφείο Κτηματογράφησης Καλύμνου, ξεκίνησε να δέχεται δηλώσεις  ιδιοκτησίας και μόλις 2 εργάσιμες ημέρες πριν την αρχική καταληκτική  ημερομηνία την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019.

 Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κάποια παράταση, με τις πληροφορίες  μας να λένε ότι τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα δοθεί παράταση περίπου για 1,5 μήνα.

 Από την μέχρι τώρα παρακολούθηση του θέματος από την εφημερίδα μας, καθημερινά σχηματίζονται ουρές, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά να έλθει η σειρά του.

Να επισημάνουμε τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται από το  προσωπικό που στελεχώνει το Γραφείο, που εργάζεται αδιάκοπα καθημερινά και μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους.

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε στους χώρους του Κτηματολογικού Γραφείου και κατέγραψε εικόνες από την προσέλευση και αναμονή των ενδιαφερομένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας , από τα ξημερώματα προσέρχονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Καλύμνου για να πάρουν σειρά προτεραιότητας!

Μέχρι τώρα οι δηλώσεις που έχουν υποβληθεί πλησιάζουν τις 2.500 που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αποτελούν το 10% περίπου των συνολικών που αναμένονται να υποβληθούν.

Πηγή: kalymnos-news.gr