Η οικογένεια της ηλεκτροκίνησης υποδέχεται τον 5ο σταθμό φόρτισης στη Ρόδο!

Η οικογένεια της ηλεκτροκίνησης υποδέχεται  τον 5ο σταθμό φόρτισης στη Ρόδο!

Η οικογένεια της ηλεκτροκίνησης υποδέχεται τον 5ο σταθμό φόρτισης στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1704 ΦΟΡΕΣ

Η «Ξενάκης Αυτοκίνητα» και η θυγατρική «Asem Island Mobility Services», υποστηριζόμενη από τις εταιρείες ΗΡΩΝ και Eurobank, υποδέχονται στην οικογένεια της ηλεκτροκίνησης τη Φάρμα Ρόδου!

Μετά από τα 4 σημεία φόρτισης, που πρόσφατα τέθηκαν σε λειτουργία, στη Νέα Μαρίνα, στις εγκαταστάσεις της «Ξενάκης Αυτοκίνητα», στο εστιατόριο «Διόνυσος-Στέκι» και στο εστιατόριο «Πανόραμα Τσαμπίκας», σειρά έχει η Φάρμα Ρόδου.

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα προβλέποντας ραγδαία αύξηση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (e-cars) κατά την επόμενη πενταετία, θέτει ως προτεραιότητα την έγκαιρη κάλυψη των αναγκών τους, εξοπλίζοντας κατάλληλα το οδικό δίκτυο.

Η Φάρμα Ρόδου κάθε σεζόν υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες, που την επισκέπτονται με σκοπό να θαυμάσουν, να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν με τα ζώα. Όσο λοιπόν, οι επισκέπτες της Φάρμας Ρόδου αλληλεπιδρούν με τα ζώα της Φάρμας (στρουθοκαμήλους, λάμα, καγκουρό, καμήλες, πόνυ κ.α.), θα είναι πλέον ήσυχοι, ότι το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο θα φορτίζει στο υπερσύγχρονο μοντέλο φόρτισης EV BOX.

Με συνεργασίες και πρωτοβουλίες σαν κι αυτήν, η Ρόδος γίνεται ολοένα και πιο φιλική στη νέα γενιά ηλεκτρικών οχημάτων και αποκτά συνεχώς έναν πιο οικολογικό χαρακτήρα!

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει