Διαγόρας: Έχει την ποιότητα, ξέρει τη συνταγή

Διαγόρας: Έχει την ποιότητα, ξέρει τη συνταγή

Διαγόρας: Έχει την ποιότητα, ξέρει τη συνταγή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 231 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμος να καταγράψει άλλη μία νίκη, η οποία θα τον φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση του φετινού στόχου του, είναι ο Διαγόρας, που υποδέχεται στις 3 το απόγευμα τον επικίνδυνο Πανμοβριακό

Πανέτοιμος αγωνιστικά και πνευματικά θα μπει ο Διαγόρας στο σημερινό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Πανμοβριακό, στο Δημοτικό Στάδιο.

Η προετοιμασία του «γηραιού» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με χαλάρωμα, απρόοπτα της τελευταίας στιγμής δεν καταγράφηκαν και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μένει εκτός επιλογών είναι ο Γιάννης Γιώργου, ο οποίος δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης κάλεσε στα αποδυτήρια το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, και θα ανακοινώσει τη δεκαοκτάδα λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του σημερινού ματς, στο οποίο η ομάδα του ξεκινάει μεν από τη θέση του ακλόνητου φαβορί, όμως δεν έχει την πολυτέλεια να το προσεγγίσει με κριτήριο την τεράστια βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες (38 βαθμοί έναντι 16).

Ο Πανμοβριακός δεν έχει απολέσει ακόμα τις ελπίδες του για παραμονή και έρχεται στη Ρόδο για να πουλήσει ακριβά το «τομάρι» του, κόντρα σ’ έναν Διαγόρα που δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να διατηρήσει την εδώ και πολλές αγωνιστικές σταθερά καλή εικόνα του, για να χαρεί άλλη μία νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο «κλείδωμα» της προνομιούχου δεύτερης θέσης της βαθμολογίας και θα διατηρήσει τις ελπίδες του να πλησιάσει την κορυφή.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από την Αθήνα, βοηθοί του οι συντοπίτες του Λυκούργος Τσολακίδης και Αλέξιος Χιόνης και παρατηρητής τους ο Πλάτων Μποζατζίδης από τη Μακεδονία. Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Μιχάλης Αδαμάκης.

Πέρα από το ματς Διαγόρας-Πανμοβριακός, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν, επίσης στις 3 το απόγευμα, τα παρακάτω παιχνίδια:
ΑΟ Βάρδας-Παναιγιάλειος
Αστέρας Αμαλιάδας-Αχαρναϊκός
Πανηλειακός-Διαγόρας Βραχνέικων
Θύελλα Ραφήνας-Νίκη Τραγανού

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή