Διγενής: Μπήκε, είδε και φεύγει απογοητευμένος ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας!

Τυπικά, πρόεδρος του Διγενή είναι η σύζυγός του Αναστασία. Ουσιαστικά, πρόεδρος του σωματείου είναι από το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας, ωστόσο όχι για πολύ ακόμα!

Αν στα 39 του χρόνια τα… πόδια του αντέχουν ακόμη να προσφέρει- μάλλον κατ’ ανάγκη, αφού είχε αποφασίσει να αποσυρθεί- τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της καρδιάς του, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το μυαλό του, το οποίο στον ρόλο που απαιτείται να διαδραματίσει έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δείχνει να έχει κουραστεί.

Όπως φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, τα όσα έχει ζήσει στη σύντομη θητεία του ως παράγοντας, τον έχουν απογοητεύσει σε βαθμό που η απόφασή του να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του είναι οριστική και αμετάκλητη. Σε καμία περίπτωση δε τα όσα τον «χάλασαν» δεν αναφέρονται στους συνεργάτες του στη διοίκηση, ούτε στο ευρύτερο περιβάλλον του Διγενή.

Πολύ απλά, άλλα περίμενε και άλλα βρήκε στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, τον οποίο γνώρισε καλά ως ποδοσφαιριστής, αλλά όχι και ως παράγοντας ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας, ο οποίος βιώνοντας τη φετινή εμπειρία, κατέληξε στο συμπέρασμα πως υπάρχουν πράγματα και λειτουργίες που δεν ανταποκρίνονται στον κώδικα αξιών του, που δεν μπορεί αλλά και δεν θέλει, λόγω ιδιοσυγκρασίας και της φιλοσοφίας του για το άθλημα, να αντιμετωπίσει σ’ ένα πεδίο συγκρούσεων και παρασκηνιακών διεργασιών.

Ο πρόεδρος του Διγενή φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει εδώ και καιρό και όπως έλεγε σε «πηγαδάκι» μετά το τέλος του πρόσφατου παιχνιδιού με τον Άρη, τα όσα είδε τις τελευταίες αγωνιστικές και τα όσα… προβλέπει πως θα δει τις επόμενες, τον έχουν πείσει πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται.
 

Τουλάχιστον προς το παρόν, ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας δεν έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες  για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του συλλόγου, ωστόσο δεν θα αργήσει να το πράξει, ενημερώνοντας επισήμως τους συνεργάτες του στη διοίκηση.