Συνεργασία για περισσότερους Τούρκους τουρίστες στα νησιά

Συνεργασία για περισσότερους Τούρκους τουρίστες στα νησιά

Συνεργασία για περισσότερους Τούρκους τουρίστες στα νησιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Λέσβου "το νησί" συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο Tolga Gencer και τον Αντιπρόεδρο Kıvanç Meriç της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων (TURSAB) Σμύρνης με τους οποίους και συζήτησε κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού.

«Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από την περιοχή των παραλίων προς τα μεγαλύτερα (Χίος, Λέσβος, Σάμος, Κως, Ρόδος), αλλά και τα μικρότερα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Καστελόριζο, Λέρος, Σύμη, Πάτμος, Λειψοί κ.λ.π).» σημειώνει σε ανάρτησή της στη σελίδα της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η κ. Παπούλια.

Παράλληλα έγινε αναφορά στην κοινή συνεργασία της TÜRSAB με τo Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (HATTA) με στόχο το από κοινού άνοιγμα στις ανερχόμενες διεθνείς τουριστικές αγορές.

«Κλείνοντας εξέφρασα την ικανοποίησή μας για την προσεχή συνάντηση αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Χίου με τη Διοίκηση της TÜRSAB στη Σμύρνη. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι μέσα από τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού οι λαοί έρχονται πιο κοντά. Ανακαλύπτουν ότι τους συνδέουν πολλά και ότι μέσα από την ειρηνική συνεργασία διασφαλίζονται αμοιβαία οφέλη» καταλήγει η κ. Παπούλια.

Διαβάστε ακόμη

Αυξημένες κρατήσεις από την Ολλανδία και το Βέλγιο

Α. Βασιλικός: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας

Έως και 20.000 Τούρκοι τουρίστες στα ελληνικά νησιά αυτή την εβδομάδα

Jobmatch: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή για την κάλυψη των κενών θέσεων στον Τουρισμό