Ομιλία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Ομιλία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Ομιλία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 225 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα το βράδυ από τον καθηγητή Δ. Τριανταφύλλου

Σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου με ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Kadir Has της Κωνσταντινούπολης κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου και με θέμα ομιλίας «Αντιμετωπίζοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να στείλουν e-mail pampriskostas@icloud.com.
Το κόστος του δείπνου είναι 20,00 ευρώ.

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Από το 2010 βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Kadir Has και Διευθυντής του Κέντρου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ιδίου πανεπιστημίου.

Κατέχει Β.Α. στα γνωστικά αντικείμενα «Πολιτική Επιστήμη» και «Ιστορία» από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Berkeley και τους τίτλους του Μ.Α. και του Ph.D. στις Διεθνείς Σχέσεις από το Fletcher School of Law and Diplomacy του Πανεπιστημίου Tufts.

Στο παρελθόν ήταν Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2006-2010). Ήταν επίσης Γενικός Διευθυντής στο Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ) (2006-2010).

Είχε εκτελέσει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου στο Υπουργείο Εξωτερικών (2004-2006). Επίσης ήταν ερευνητής (Senior Research Fellow) στο Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory) του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου του London School of Economics and Political Science (2003-2004), στο Ινστιτούτο Μελετών Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Παρίσι, 2001-2003) και στο Ινστιτούτο Μελετών Ασφάλειας της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης (Παρίσι, 1999-2001).

Από το 1996 έως το 1999 κατείχε τη θέση του Υποδιευθυντή στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Είναι Επιμελητής (Associate Editor) στο Journal of Southeast European and Black Sea Studies. Επίσης, είναι μέλος του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ.

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα