Καλλιθέα: Για όσο της το επιτρέπουν τα μαθηματικά

Με τις μαθηματικές πιθανότητες «παίζει» από δω και πέρα η Καλλιθέα, όσον αφορά στην παραμονή της στη Γ’ εθνική, αφού ρεαλιστικά αυτός ο στόχος χάθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βούρειο Χίου το περασμένο Σάββατο.

Η ομάδα της Ρόδου είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία ενώ οι υπόλοιπες ομάδες, που διεκδικούν την παραμονή, έχουν ήδη διπλάσιες νίκες.

Ας μην ξεχνάμε πως από τον Όμιλο της Καλλιθέας θα πέσουν πέντε, επομένως η κατάσταση είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη. Όμως, όσο ζουν, ελπίζουν εκεί στις Καλυθιές άρα η προσοχή στρέφεται στο επίσης εντός έδρας ματς με τον Άρη Θήβας την Κυριακή.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14.00’ και όχι στις 17.00’ ύστερα από την απόφαση που ανακοίνωσε η Ομοσπονδία: «Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΟΔΟΥ- ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ, για τη 17η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) της 24/02/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 14.00, στο  Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου».

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την Τρίτη υπό τις οδηγίες του Σεραφείμ Θεοδοσίου ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της Καλλιθέας μετά την αποχώρησή του τον περασμένο Οκτώβριο, παραμονές της 2ης αγωνιστικής και μετά τη συντριβή στο Ηράκλειο.