Διπλό «χτύπημα» διαρρηκτών στη Νότια Ρόδο

Χρυσαφικά και χρήματα άρπαξαν μέσα από τα δύο σπίτια που “χτύπησαν” άγνωστοι δράστες το τελευταίο διήμερο, στην περιοχή της Νότιας Ρόδου.

Η πρώτη διάρρηξη υπολογίζεται ότι έγινε το πρωί της Δευτέρας σε οικία της περιοχής Λαχανιάς και η δεύτερη σε μονοκατοικία που βρίσκεται κοντά στην παραλία στον επαρχιακό δρόμο Γεννάδι – Λαχανιά στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα.

Και στις δύο περιπτώσεις, έφθασε στο σημείο κλιμάκιο αρμόδιων αστυνομικών, οι οποίοι συγκέντρωσαν στοιχεία και μαρτυρίες προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.
Μιλώντας στη “Ροδιακή” ο ιδιοκτήτης της κατοικίας στη Λαχανιά, επισήμανε ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη στην οικία του. Η πρώτη είχε γίνει πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, οπότε και τότε άγνωστοι δράστες είχαν αρπάξει από το σπίτι του χρυσαφικά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σημείωσε ότι ο ίδιος απουσίαζε εκείνη την ώρα από την οικία του και ότι βρισκόταν στη δουλειά του. Οι δράστες έσπασαν την πόρτα της κουζίνας και μπήκαν μέσα στο σπίτι, αρπάζοντας μεταξύ άλλων και το ποσό των 1000 περίπου ευρώ.
Έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.