Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του δημάρχου Ρόδου η Φωτεινή Καράμπελα

Επιστολή προς τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, απέστειλε η τοπική σύμβουλος κα Φωτεινή Καράμπελα με την οποία γνωστοποιεί της ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξή "Ρόδος Δύναμη Πολιτών".

Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για την δυνατότητα που μου δώσατε να ασχοληθώ με τα κοινά, ως εκλεγμένη  στο τοπικό συμβούλιο πόλεως Ρόδου.

Συνταχθήκαμε μία ομάδα ανθρώπων, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, με σκοπό την ισόρροπη ανάπτυξη του αγαπημένου μας νησιού της Ρόδου, προς όφελος των κατοίκων.

 

 

Γνώμονας της συμμετοχής μου υπήρξε, πάντα, η προσφορά στο κοινό καλό, όμως πρακτικές, πολιτικές και συμπεριφορές που δεν με εκφράζουν και δεν μπορώ να ακολουθήσω, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση, να μη συνεχίσω πλέον να συμμετέχω στο αυτοδιοικητικό σχήμα, του οποίου ηγείστε.

Σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω ως το τέλος της θητείας, της δημοτικής αρχής, ως ανεξάρτητη. 

Παραμένω ρομαντική  και πιστή  στις αντιλήψεις μου περί πολιτικής στο χώρο της αυτοδιοίκησης, με άξονα την υπηρεσία προς την πόλη και τους πολίτες και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να αγωνίζομαι για να αλλάξω κάτι, από αγάπη για τη Ρόδο.

Με εκτίμηση,
Φωτεινή Καράμπελα
Δημοτική Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Ρόδου