Αρκετές εκδηλώσεις  από τον πολιτιστικό Σύλλογο  Κρεμαστής "Η Πρόοδος"

Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ανακοινώνει τις κάτωθι εκδηλώσεις για το μήνα Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένης της 28ης Φεβρουαρίου, ημέρας Τσικνοπέμπτης, οπότε θα διοργανώσουμε μία όμορφη εκδήλωση στο χώρο που στεγάζεται ο Σύλλογός μας με ζωντανή μουσική, εύγευστες λιχουδιές, κρασί και χορό:

1. Την 6η Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00’ ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο της Κρεμαστής με θέμα «70 + 1 Χρόνια μετά την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα», όπου θα συμμετάσχουν οι κ. Γιάννης Κλαδάκης και κ. Γιάννης Λεντάκης στα μουσικά όργανα, η χορωδία του κ. Αναστασίου Κουδούνη και η κ. Νίκη Εξαδακτύλου στο τραγούδι.

2. Την 7η Μαρτίου Τμήματα του Συλλόγου μας θα πάρουν μέρος στην παρέλαση της Κρεμαστής με παραδοσιακές φορεσιές.

3. Την 8η Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, ο Σύλλογός μας διοργανώνει πάρτι «μασκέ» στην καφετέρια «Θωμάς» και ώρα 16.30’. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με «ζογκλερ» και πολλές εκπλήξεις. Τιμή εισόδου 3 € με αναψυκτικό.  

4. Τη 10η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, τα παιδιά του Συλλόγου μας θα πάρουν μέρος στο καρναβάλι Κρεμαστής με θέμα συμμετοχής «Πίτερ Παν».

5. Την Παρασκευή 22α Μαρτίου, όσοι επιθυμούν να εκκλησιαστούν και να παρακολουθήσουν τη Β’ Στάση των Χαιρετισμών, ο Σύλλογός μας διοργανώνει εκδρομή στην Ιερά Μονή Θαρρίου με ώρα αναχώρησης από την Πλατεία της Κρεμαστής 16.00’. Τιμή λεωφορείου: 8€ το άτομο.

6. Την Κυριακή 24η Μαρτίου, το Τμήμα Ενηλίκων του Συλλόγου μας θα συμμετάσχει με χορούς από τη Μακεδονία στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος στα Λάερμα για τη γιορτή της ελιάς, προσκεκλημένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λαέρμων    «Αϊ  Γιώργης».

7. Την 25η Μαρτίου ο Σύλλογός μας θα πάρει μέρος στην παρέλαση της Κρεμαστής με παραδοσιακές φορεσιές και, στη συνέχεια, Τμήματα του Συλλόγου θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς στην Πλατεία της Κρεμαστής.