Φοίβος: Να παραμείνει... ζωντανός

Φοίβος: Να παραμείνει... ζωντανός

Φοίβος: Να παραμείνει... ζωντανός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Στο Τραγανό θα βρεθεί σήμερα ο Φοίβος, όπου απέναντι στην τοπική Νίκη, θα διεκδικήσει την τελευταία του ελπίδα για παραμονή

Νωρίς το πρωί με την πρώτη αεροπορική πτήση αναχωρεί σήμερα ο Φοίβος, όπου στη συνέχεια από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα κινηθεί οδικώς για Πύργο Ηλείας και πιο συγκεκριμένα στο Τραγανό, προκειμένου στις 13.15 να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η αποστολή της ομάδας της Κρεμαστής θα είναι δύσκολη, καθώς θα προσπαθήσει να ξοδέψει την τελευταία της ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία. Ο Σάββας Ορφανίδης και οι παίκτες του ξέρουν πως σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούν ουσιαστικά τη Γ’ εθνική και γι’ αυτό το λόγο και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα επιδιώξουν να πάρουν αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Φοίβου δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νικήτα (7 κίτρινες κάρτες) και τους τραυματίες Ν. Ορφανίδη και Αρφαρά.
Η αποστολή των «κυανοκίτριμων» θα επιστρέψει ακτοπλοϊκώς στη Ρόδο. Αύριο το πρωί, αν το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες, θα μπει στο πλοίο της γραμμής και την Τρίτη θα είναι στο νησί μας.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου