Το Κολλέγιο Ρόδου χορηγός της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»

Το Κολλέγιο Ρόδου χορηγός  της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»

Το Κολλέγιο Ρόδου χορηγός της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 241 ΦΟΡΕΣ

Το Παράρτημα Ρόδου της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική χορηγία που έλαβε από το Τμήμα Αγγλικών του Κολλεγίου Ρόδου «Ο Πυθαγόρας».

Το Διδακτικό Προσωπικό είχε την πρωτοβουλία να οργανώσουν μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους, Μπαζάρ και μέρος των εισπράξεων να παραδώσουν στη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» δέχεται οικονομική ενίσχυση από τον εξαιρετικό σε εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, επίπεδο και ποιότητα, αλλά συγχρόνως και κοινωνικά ευαίσθητο ιδιωτικό Εκπαιδευτικό φορέα του νησιού μας, το Κολλέγιο Ρόδου.

Είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο ότι στη Ρόδο του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, περισσεύει η ανθρωπιά και πολύ συχνά εκδηλώνεται εμπράκτως η ανάγκη στήριξης θεσμών που εθελοντικά και χωρίς κρατική ενίσχυση σαν το σύλλογο «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», αναλαμβάνουν την ευθύνη και την υποχρέωση να ενισχύουν οικονομικά σε σταθερή βάση, φοιτητές Δωδεκανήσιους που το έχουν ανάγκη, μέχρι το τέλος των σπουδών τους.

Είναι παρήγορο επίσης ότι η εκπαιδευτική κοινότητα του Εκπαιδευτηρίου αυτού ευαισθητοποίησε τους μικρούς μαθητές να στηρίξουν με τον κόπο τους τους μεγαλύτερους από αυτούς σε ηλικία φοιτητές, που θέλουν να σπουδάσουν σε ανώτερες Σχολές αλλά έχουν οικονομική αδυναμία και χρειάζονται τη βοήθειά τους.

Προφανώς ταυτίζονται με τη βασική λογική σκέψη που αποτελεί τον νου και την καρδιά του συλλόγου και κινητοποιεί τα μέλη του και τα προωθεί στο να μην σταματούν να αγωνίζονται για την εξασφάλιση πόρων για τις υποτροφίες του.

Αυτό γίνεται γιατί αναλογίζονται το μέλλον αυτού του τόπου.

Σκέπτονται τι άραγε πατρίδα θα έχουμε μετά από μερικά χρόνια; Ποιοι θα κρατήσουν τα ηνία της χώρας μας, όταν τα σημερινά παιδιά δεν καταφέρουν να γίνουν αυριανοί πολίτες με μόρφωση, που θα έχουν τα προσόντα για να καταλάβουν ηγετικές θέσεις στην κοινωνία, που δεν θα είναι εξαρτήματα άλλων, αλλά βασικοί παράγοντες και μοχλοί κινητοποίησης για το κάθε τι, που θα ορίζει τις ζωές αυτών των ίδιων και των παιδιών τους.

Τους αξίζουν Θερμά Συγχαρητήρια και Πολλά Ευχαριστώ εκ μέρους της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»!

Διαβάστε ακόμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Αναβάλλεται το αυριανό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου σε πρόγραμμα στην Τενερίφη

«Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες» - Ανοικτή εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου

Πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μαθητές από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο Καζούλλειο - 2ο ΓΕ.Λ. Ρόδου