Δήλωση Σ. Σπηλιωτόπουλου για τα περιουσιακά του στοιχεία

Δήλωση Σ. Σπηλιωτόπουλου για τα περιουσιακά του στοιχεία

Δήλωση Σ. Σπηλιωτόπουλου για τα περιουσιακά του στοιχεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 306 ΦΟΡΕΣ

Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην υπουργός Εθνικής ʼμυνας, πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κατέθεσε ο ίδιος αίτημα ελέγχου των οικονομικών και περιουσιακών του στοιχείων, ζητώντας ταυτόχρονα να δημοσιοποιηθεί τ

Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην υπουργός Εθνικής ʼμυνας, πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κατέθεσε ο ίδιος αίτημα ελέγχου των οικονομικών και περιουσιακών του στοιχείων, ζητώντας ταυτόχρονα να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ελέγχου.

Συγκεκριμένα στην γραπτή δήλωση υπογραμμίζεται: «Στη δίνη των αποκαλύψεων περί εμπλοκής πολιτικών προσώπων σε υποθέσεις αδιαφάνειας και διαφθοράς, δημοσιεύματα επιχείρησαν να με εμπλέξουν ότι δήθεν ελέγχομαι από το ΣΔΟΕ. Πλην, όμως, όπως πιστοποιείται από το έγγραφο της υπηρεσίας αυτής, ουδεμία εντολή ελέγχου στο όνομά μου είχε εκδοθεί μέχρι σήμερα.

Μετά από αυτά, επειδή η θητεία μου στο Υπουργείο υπήρξε διάφανη και αδιάφθορη και ουδείς νομιμοποιείται να την σπιλώσει, κατέθεσα ο ίδιος αίτημα ελέγχου των οικονομικών και περιουσιακών μου στοιχείων, ζητώντας ταυτόχρονα να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ελέγχου αυτού».

Επίσης ο πρώην Υπουργός ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρη Γεωργακόπουλο, μέσω του οποίου ζητά τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων από το 1989 - έτος εισόδου του στην πολιτική-μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά