Κινητοποίηση συνταξιούχων του δημοσίου για τα αναδρομικά

Κινητοποίηση συνταξιούχων του δημοσίου για τα αναδρομικά

Κινητοποίηση συνταξιούχων του δημοσίου για τα αναδρομικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 460 ΦΟΡΕΣ

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Δωδεκανήσου ανακοινώνονται τα εξής:

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, εστάλη προς όλα τα δικηγορικά γραφεία της Ρόδου, δια μέσου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, πρόσκληση ενδιαφέροντος για την άσκηση ομαδικών αγωγών των μελών μας σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση των μνημονιακών περικοπών που έλαβαν χώρα στις συντάξεις μας.

Κατόπιν ανάγνωσης των προσφορών που μας έστειλαν αρκετοί καταξιωμένοι δικηγόροι της πόλης μας, βρέθηκε πλεόν συμφέρουσα για τα μέλη του Συνδέσμου, η προσφορά από το δικηγορικό γραφείο του κ. Δημήτρη Σαλαμαστράκη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον κ.Σαλαμαστράκη, τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσει ο κάθε συνταξιούχος που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στην ομαδική αγωγή, είναι τα παρακάτω :
1. Ιδιωτικό πληρεξούσιο με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
2. Εργολαβικό δίκης (δεν απαιτείται η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής).
3. Πράξη συνταξιοδότησης από το Γ.Λ.Κ.
4. Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης και ΕΤΕΑΕΠ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών) ανά μήνα των ετών από 2013 έως και 2018. Αν για κάποιο έτος δεν υπάρχουν μεταβολές αρκεί το σημείωμα ενός μηνός με σχετική σημείωση σαυτό ότι δεν υπάρχουν μεταβολές.

5. Αντίγραφο ηλεκτρονικής ή χειρόγραφης αίτησης διακοπής παραγραφής ΕΦΚΑ (όσοι έχουν καταθέσει).
6. Αποδεικτικό κατάθεσης των εξόδων (30 ευρώ): ΕΤΕ GR5101107590000075930041555 για όσους θα καταθέσουν αυτό το ποσό στην Τράπεζα.

Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας ότι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συνδέσμου, οδός Σόφιας 2 στο Ροδίνι, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα από τις 6:00 μέχρι τις 8:30 καθώς και κάθε Πέμπτη πρωί από τις 10:30 μέχρι τις 12:30, για να παραλαμβάνουν τα απαραίτητα έγγραφα.
Τέλος, τα έγγραφα αυτά συμπληρωμένα μέσα σε ατομικό φάκελο, πρέπει να προσκομίσει το κάθε μέλος που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ομαδική αυτή αγωγή, στα γραφεία του Συνδέσμου, μέχρι 5 Μαρτίου.

Εκτός από τη διεκδίκηση των αναδρομικών, ενημερώνουμε τα μέλη μας για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα:
Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 θα γίνει η καθιερωμένη αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου, στην ταβέρνα «Ρακουμέλ» στην περιοχή Ζέφυρος.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στους Γ΄ Χαιρετισμούς, θα γίνει μετάβαση με πούλμαν στην Ελεούσα, για την παρακολούθηση της Λειτουργίας του Ακάθιστου Ύμνου στον Ναό του Αγίου Χαραλάμπους.

Την Κυριακή 12 Μαίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων.
Σας ευχόμαστε καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή.

Απο το Δ.Σ.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη