Οι Ροδίτες δεν είναι ούτε βιαστές ούτε δολοφόνοι ούτε παλιάνθρωποι

Οι Ροδίτες δεν είναι ούτε βιαστές ούτε δολοφόνοι ούτε παλιάνθρωποι

Οι Ροδίτες δεν είναι ούτε βιαστές ούτε δολοφόνοι ούτε παλιάνθρωποι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11017 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτή επιστολή συμπολίτη μας, φίλου της οικογένειας Τοπαλούδη

Ανοιχτή επιστολή στην τοπική μας κοινωνία αναφορικά με το έγκλημα που τελέσθηκε σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και των όσων διαδραματίζονται μέχρι σήμερα, απέστειλε στη “ΡΟΔΙΑΚΗ”, ο συμπολίτης μας κος Παναγιώτης Κικιδόπουλος, φίλος της οικογένειας Τοπαλούδη, ο οποίος κατοικεί στη Ρόδο.

Στην επιστολή του, σημειώνεται ότι η αποτρόπαια εγκληματική πράξη των δύο κατηγορούμενων δραστών, δεν πρέπει να αμαυρώνει ούτε τη νεολαία μας ούτε το νησί μας ενώ προτείνει ταυτόχρονα να πραγματοποιηθεί πορεία ή συγκέντρωση συμπαράστασης στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης.

Στην επιστολή του αναφέρει συγκεκριμένα:
«Μια που μου δίνεται την ευκαιρία και συζητάμε το θέμα της Τοπαλούδη, εγώ δεν θα σταθώ στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Θα αναφερθώ σε μια άλλη παράμετρο. Επιθυμία μου είναι να απευθυνθώ στη νεολαία της Ρόδου που κατά κάποιον τρόπο αυτά τα άτομα με αυτά τα βάρβαρα ένστικτα προσέβαλαν εκτός των άλλων τους ίδιους τους νέους μας αλλά και τον τόπο μας.

Προτείνω λοιπόν, στους νέους μας, από 15 έως 30 ετών, να πραγματοποιήσουν από κοινού μια πορεία ή συγκέντρωση συμπαράστασης και στήριξης της οικογένειας της αδικοχαμένης Ελένης.

Σε αυτήν θα μπορεί να συμμετάσχουν όλοι. Από κάθε φορέα ή αρχή.

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η νεολαία της Ρόδου συμπάσχει με την οικογένεια και ότι οι γενικευμένες κατηγορίες που ακούγονται δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Η ανόητη και εγκληματική κυρίως συμπεριφορά δύο ανθρώπων, που δεν φέρθηκαν σαν άντρες, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αμαυρώσει τη νεολαία μας και το νησί των Ιπποτών.

Κανείς δεν πρέπει να επιτρέψει τέτοιες κατηγορίες να σέρνονται.

Η άνανδρη πράξη αυτών των ατόμων, οι οποίοι για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μαγκιά και η συμπεριφορά τους προς το άλλο φύλο δεν είναι αυτή που ακολούθησαν. Είναι ακριβώς το αντίθετο: Να προστατεύουν το αδύναμο φύλο ως ιππότες, από κάθε κίνδυνο.

Ας τολμήσουμε λοιπόν να φωνάξουμε και να διατρανώσουμε με μια ειρηνική πορεία, ότι η κοινωνία μας είναι εδώ και ότι βάζει φραγή και καταδικάζει τέτοιου είδους αποτρόπαιες και εγκληματικές συμπεριφορές.

Εκατομμύρια είναι οι επισκέπτες από όλο τον πλανήτη, που έχουν περάσει από το νησί μας, όλα αυτά τα χρόνια και ουδέποτε είχαμε τέτοιου είδους αποτρόπαια και εγκληματικά περιστατικά.

Οφείλουμε όλοι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, για τους κινδύνους που υπάρχουν γύρω μας. Κι αν υποψιαζόμαστε κάποιους από τον περίγυρό μας, ότι η συμπεριφορά τους είναι προβληματική και ότι μπορεί να καταλήξει όπως αυτή των δύο δραστών σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη, τότε να μην διστάζουμε να μιλάμε. Σε ειδικούς, σε αρμόδιους.

Και τους ίδιους θα βοηθήσουμε και την κοινωνία μας, δηλαδή εμάς.

Ας στείλουμε ένα καθαρό και δυνατό μήνυμα, ενδεχομένως και μια συγγνώμη προς τους γονείς της Ελένης, τους χαροκαμένους γονείς που δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν από το φονικό σε βάρος της κόρης τους.»

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Παναγιώτης Κικιδόπουλος
φίλος οικογένειας Τοπαλούδη.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο