Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος η Μπεχιζέ Σελλαβτζή - Ζαμαντάκη

Τη συστράτευση της Μπεχιζέ Σελλαβτζή - Ζαμαντάκη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα, στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου, αναφέρει τα εξής:

“Μετά την τιμητική πρόταση που έγινε στο πρόσωπο μου να είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του αξιότιμου Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου  “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση αυτή, για να μπορέσω να προσφέρω περισσότερα και να είμαι χρησιμότερη.

Εμπιστεύομαι τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, βλέπω την καλή πορεία των νησιών μας και το έργο που επιτελεί και θέλω να προσφέρω και εγώ μαζί του, από την πλευρά μου σε ό,τι είναι εφικτό και μπορώ να πράξω για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο και τις δυνατότητες μου και ελπίζω να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του αυτής”.