Ιάλυσος: Δημιουργία μεγάλης ομάδας υποσχέθηκε ο Μιχάλης Χατζηνικήτας

Επιβλητική εμφάνιση και θριαμβευτική νίκη εις βάρος της 3ης στη βαθμολογία ομάδας του Παμβουπρασιακού με 4-0.

Παράλληλα αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την ήττα του Διαγόρα στη Ραφήνα, τον έφερε ακόμα πιο μακριά από τον διώκτη του και φυσικά αγκαλιά με τον τίτλο, καθώς η διαφορά των εννέα βαθμών, αποτελεί πλέον σφραγίδα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και την άνοδο στη  Football League.

Απομένουν έξι αγώνες μέχρι το τέλος και μόνο με αυτοκτονία χάνεται πλέον αυτός ο τίτλος.

Οι παίκτες του Ιάλυσου είχαν ρεπό χθες και το ίδιο θα πράξουν και την ερχόμενη 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκτίοντας το ρεπό τους.

Η νίκη αυτή έφερε φυσικά και πολλά χαμόγελα στις τάξεις των φίλων του Ιάλυσου, που γέμισαν το «ΜΠΡΙΚΙ»  στο οποίο το βράδυ της Κυριακής στις 20.00, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από 200 Διοικούντες, προπονητές, παίκτες αλλά και φίλους του συλλόγου, που θέλησαν να γιορτάσουν μαζί με όλους τη διαγραφόμενη επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου.  Εκείνο που τους υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Χατζηνικήτας, είναι ότι προσπάθεια όλων είναι η δημιουργία μιας σπουδαίας ομάδας, που θα ανήκει σε όλο το νησί και θα έχει υψηλούς στόχους.

Τη βραδιά χαιρέτησαν:
- Ο Δήμαρχος Ροδίων Φώτης Χατζηδιάκος
-Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νίκος Νικολής παρόντος και του Μιχάλη Μπαριανάκη
- Και η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιαλυσού Ερμιόνη Μπότσαρη.

Στο “ΜΠΡΙΚΙ” ακολούθησε γλέντι με τον Αντώνη Σιγανό και τον Βάιο Καραδημήτρη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Αρχικά ο αγώνας του Κυπέλλου του Ιάλυσου με τον Ηρακλή Μ. για την τέταρτη φάση, είχε προγραμματισθεί για αύριο 27 Φεβρουαρίου, αλλά μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Ετσι οι παίκτες του Ιάλυσου βρήκαν τον χρόνο να ξεκουραστούν χθες και να ξεκινήσουν προπονήσεις από σήμερα.

Σημειώνεται πως στον αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Τσούπρος, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παμβουπρασιακό.

Το πρωτάθλημα σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ έχει διακοπή στις 10 Μαρτίου.