Την παρέμβαση των βουλευτών ζητούν οι πυροσβέστες του νομού

Την παρέμβαση των βουλευτών ζητούν οι πυροσβέστες του νομού

Την παρέμβαση των βουλευτών ζητούν οι πυροσβέστες του νομού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 422 ΦΟΡΕΣ

Την παρέμβαση των βουλευτών της περιοχής μας ζητούν με επιστολή τους οι Ενώσεις Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτ. Αιγαίου & Δωδεκανήσου προκειμένου να επιλυθούν σημαντικά και χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Για το θέμα οι δύο πρόεδροι των Ενώσεων κ.κ. Ιωάννης Χατζηκυριάκος και Σταύρος Ρούσσος εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:
«Στις 14/02/2019 οι Ενώσεις Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτ. Αιγαίου & Δωδεκανήσου, απέστειλαν κοινή επιστολή με αποδέκτες τους Βουλευτές Κυκλάδων & Δωδεκανήσου, με την οποία τους καλούσαμε να συνεισφέρουν στο δίκαιο αγώνα που δίνουμε, προκειμένου να αποκτήσει ο κλάδος μας τη δομή και τον εκσυγχρονισμό που απαιτείται στην εποχή μας.

Συγκεκριμένα τους ζητήσαμε να σταθούν αρωγοί στα δίκαια αιτήματά μας για αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως «επικίνδυνο και ανθυγιεινό» και την άμεση θεσμοθέτηση ενός δίκαιου «Βαθμολογίου» για τους χαμηλόβαθμους συναδέλφους μας.

Με την κοινοποίηση της επιστολής μας, ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία σχεδόν με όλους τους βουλευτές του Νοτ. Αιγαίου, οι οποίοι δήλωσαν συμπαραστάτες στο δίκαιο των αιτημάτων μας και πρόθυμοι να συμβάλουν στην προσπάθεια υλοποίηση τους. Μάλιστα ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ κ. Μάνος Κόνσολας ανταποκρίθηκε άμεσα καταθέτοντας σχετικό ερώτημα προς τους Υπουργούς Οικονομικών & Προστασίας του Πολίτη, ερώτημα το οποίο σας κοινοποιούμε προς ενημέρωση σας.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για δικαίωση των αιτημάτων μας».

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου